27

Втора легия

преди 4 години

За тези които не са в час, деградацията под крилото на алахата е от векове, трябва да са заети да се избиват еди друг, и никой да не може да надделее, това отговаря на скотската им порода .!.

26

Гост+

преди 4 години

За тези които не са в час: Хафтар е учил в СССР и е бил доверен човек на Кадафи. Двамата стават врагове при събитията в Чад, поради безцеремонността на Кадафи. По-нататък Хафтар живее в САЩ и е близък до ЦРУ. Независимо от това, той не е от най-активните при свалянето на Кадафи. Днес армията на Хафтар се състои основно от бивши войници на Кадафи (+ опълченци от западни и южни племена) и се бори срещу радикалните ислямисти (опозиция) в Триполи, поддържани от Турция и Катар.

25

Анонимен

преди 4 години

"....коментиращите тук българи подкрепят ислямиста превратаджия Хафтар..." Ти луд ли си бе Парцалев? - толкова ли не си в час къде и с кой са ислямистите, и най-вече кой ги създава....

24

Анонимен

преди 4 години

Завиждам на турците,мъжкари са,войнствени хора са.Както е казал Наполеон(дайте ми една армия от турците,и да завладея света!

23

Анонимен

преди 4 години

Българите нали бяха против ислямистите защо сега коментиращите тук българи подкрепят ислямиста превратаджия Хафтар а не законното признато от ООН правителство на Либия

22

НЕбългарин

преди 4 години

Русия залага на 100% печалба в Либия! С Вагнер(за, които до сега не си е признал нарочно за да е някъде в средата) подкрепя Хафтар, но и с признатото правителство от ООН поддържа диалог! Нали не си мислите, че Турция и Русия ще се бият в Либия? Аскера ще влезе и, ще очисти, като в Сирия и после с Русия ще поделят интересите!

21

Анонимен

преди 4 години

Турция праща башибузука в Либия.

20

ззз

преди 4 години

Положението в Либия съсвсем не е еднозначно както в Сирия. Русия играе и на двата фронта. Хафтар (възпитаник на САЩ) е подкрепян официално от Саудитска Арабия и от ОАЕ, което не е по вкуса на Путин, но пък плужeците от Триполи, подкрепяни от Европа и Турция също не са по вкуса на Путин. Иначе когато Русия накрая реши, войната ще свърши за седмица.A това което ни се представя от медийте е съвсем далече от истината.Така, че да видим какво ще реши Путин след договорките с Ердоган.

19

Анонимен

преди 4 години

Русия и Турция ще оправят Либия.Ще спасят Европа от арабско-африканското нашествие.Меркел да взема всичките работници, дошли от Африка, защото ще се затваря трудовия пазар.

18

Анонимен

преди 4 години

Италианските миачу на чинии за какви се имат и кой подкрепят.Отдавна трябваше да играе атомът над измислената им държава.Няколко килотона над Везувии и са чао.За какви се имат тез.Ясно е че французите са страхвливи да се справят с италианските шебеци дано поне Израел ги погребе тези с няколко ракети Йерихон.Щом е в същата коалиция.

17

Анонимен

преди 4 години

Италианските *** за какви се имат и кой подкрепят.Отдавна трябваше да играе атомът над измислената им държава.Няколко килотона над Везувии и са чао.За какви се имат тез.Ясно е че французите са страхвливи да се справят с италианските шебеци дано поне Израел ги погребе тези с няколко ракети Йерихон.Щом е в същата коалиция.

16

Див Петел

преди 4 години

В общи линии руските наемници обучават и поддържат *** които Ердоган ще стреля, което означава със сигурност че конфликта по оста Москва-Анкара е гарантиран. Интересно ми е как от 2010г. насам постоянно избухват конфликти в непосредствена близос до ЕС и постоянно имаме проблем с бежанците. Американците ли го правят или руснаците? Или и двете страни имат общ интерес да се разпадне обединена Европа?

15

Наблюдател

преди 4 години

Все си мисля, че някой ден и ние ще се молим на Турция за военна помощ.

14

Младь катаець

преди 4 години

На мода в китай е да доведеш булка рускиня с дръпнато дете.Голем банкеть!

13

Анонимен

преди 4 години

Вагнер ще увеличи производството на Груз 200.

12

Нормален

преди 4 години

Русия и Китай също.Ясно е че Русия е само суровинен придатък на Катай.

11

Нормален

преди 4 години

Не говоря само за този случай.Като цяло примерно Русия подкрепя сръбите Турке подкрепя Косово и Албания.Китай е против уйгурите а Турция ги подкрепя и тн.

10

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов е наредил спешна мобилизация на експедиционния ни корпус. Момчетата вече са на джетовете на плажа в Сънито и очакват заповедта за отплаване към Либия.

9

Анонимен

преди 4 години

До НормаленНе са само Русия ,лъжат,те са коалиция - Русия, Франция, Саудитска Арабия, ОАЕ и Египет,а като пасивни държави симпатизиращи на тази коалиция,може да добавиш Гърция,Израел, Сирия и някои други държави.

8

Нормален

преди 4 години

Както и предполагах не може да има дълготраен съюз между Русия и Турция, Китай и Русия или Турция и Китай.Русия винаги го играе булката.