11

вай завалиите

преди 4 години

Бедните Руснаци! Вследстние на ниските заплати, руския народ е принуден да пие нискокачествени духи и други прерарати за вана.

10

Анонимен

преди 4 години

До АналлизаторБоже, колко мъка има по грешната земя! Примитивните организми се ръководят само от прости рефлекси! Ядец, самолетът е холандски или както вече си викат сами - нидерландски, щото холандски звучало компрометирано!

9

tamada

преди 4 години

Не са спрени полетите с Фокер 100, а правителството е забранило на компанията да лети. Мислете малко като пишете! Никой не приземява самолет след само една катастрофа. Много е безотговорно да внушавате страх и да пречите на други компании, които ползват същия модел.

8

Анонимен

преди 4 години

Фокера по принцип е много добър самолет.Предполагам е пилотска грешка при излитането,.

7

Анонимен

преди 4 години

До АнализаторФокер не е руски самолет, а холандски - анализарай си липсващия мозък.А до авторката - не всичко написано на латиница е с английско произношение и не е Фокър, а е Фокер, ама едва ли ти стига акъла да провериш, а само преписваш новината.

6

Анонимен

преди 4 години

Ти не си Анализатор ,а Ан ал изолиран

5

Байконур

преди 4 години

До 3Инцидент със самолет с 95 пътници и толкова малко жертви, означава че катастрофата е почти избегната.При повечето самолетни катастрофи жертвите са 100% от пътниците и екипажа.Ако анализираш самолетите, дали са руски, отдалече, от собствената си к0чина, по-добре внимавай да не те заболи врата.

4

Анонимен

преди 4 години

Претоварен, заледен... А защо по дяволите спират останалите самолети?!

3

Анализатор

преди 4 години

Руски е бил, нали, само унищожението в азиатската ко чина продължава......

2

Анонимен

преди 4 години

Много жалко.Бог да ги прости ако са християни или Аллах ако са мюсюлмани.

1

Анонимен

преди 4 години

"не успял да набере височина и закачил бетонно ограждение"-----------------Човешка грешка. Някой е забравил да изключи ръчната спирачка.Жалко за невинните жертви и за пострадалите.