17

Валентин Спасов

преди 4 години

До Анонимен И продължаваме да копаеме надолу.......

16

Анонимен

преди 4 години

Гербавите *** яко внушават, че политиците не са нещо различно от народа, излъчени са от него и е нормално да са прости, алчни и крадливи!Демек няма защо да се сърдим, а и да ги сменим все тая...Съжалявам, но не съм съгласен!Тиквената диктатура няма аналог в историята ни по наглост, корумпираност и некомпетентност!Ненавиждаме ви!

15

Анонимен

преди 4 години

Гербавите *** внушават, че далаверата с апартаментите е нищо работа...Веднага ви повярвахме!

14

Анонимен

преди 4 години

Некадърност, с размерите на Национално БЕДСТВИЕ!

13

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Не бе, пич.Хората си задават въпроса, сега този ако падне, кой ще вземе властта? На другарката Импексова ли да я дадат?Ванчо от Драгалевци не случайно съсипа СДС. И сега опозиция няма. Ще те управляват или комунисти, или дъщерната им партия ГЕРБ. Ти да не би да искаш президентска република и да бъде подарена властта на избраника на Нинова? И в трите случая за народа ще е нанагорно, защото комунистът козината си мени, но не и нрава.

12

Койчо от Койнаре

преди 4 години

Българинът скача на бунт или гласува наказателно, когато вече наистина няма какво да яде (Лукановата зима и после Виденовата) или когато види, че някой си е купил един или два хубави апартамента на цени, по-ниски от пазарните.Обаче стои пасивен, псува и чака друг да реши проблема, когато му унищожават индустрията (включително и печелещите предприятия) и докато го съсипват чрез мизерни заплати и пенсии.ПСИХИКАТА НАЙ-БАВНО И ТРУДНО СЕ ПРОМЕНЯ !

11

Миро

преди 4 години

Зае**те равносметката. Колко осъдени има???

10

Анонимен

преди 4 години

Абе а1 ако още веднъж ми залепне тв или приемник ще ви изхвърля всичката техника аман от подръжка бе 80 лева малко ли са ви кожодери само проблеми правете а1 клон Ловеч всеки ден аварии прекъсвания за какви се мислите не знам но в навечерието на Коледа сте *** колкото до полиция искам да го питам тия пиратки след забрана от кметицата какви са тая музика каква е а Тотев теб питам на баща ми може да пишеш фиш зет ти вчера къде бе спрял нали си безпризорен теб питам

9

Анонимен

преди 4 години

Честито Рождество Христово!

8

вижда се

преди 4 години

Мафията герб ,уби родина и народ!!

7

Нашенска нелогичност

преди 4 години

1. Майки на деца с тежка инвалидност се бориха, за да оцелеят, но после ревнаха срещу онзи, който искаше чрез ревизия да отърве бюджета от фалшивите инвалидности. Тези майки не съзнават ли, че колкото повече фалшиви инвалиди хрантутим,толкова по-малко ще можем да даваме за техните наистина болни деца?2. Българинът се закахъри, че една шепа хора са си купили на по-ниски ценипо 1-2 апартамента, но не се надигна, виждайки как се строят и държат празни огромни жил.блокове, за да се препират пари!

6

Анонимен

преди 4 години

На първо място по смъртност.На първо място по катастрофи и загинали на пътя.На първо място по бедност.На първо място по корупция.На първо място по неграмотност и лошо образование.На първо място по корумпирано и некадърно управление.

5

Апартаментгейт

преди 4 години

беше доказателство относно това, колко трудно се променя начинът на мислене.През соца далаверата с апартамент е най-крупното мошеничество, което биха могли да си позволят повечето българи. И днес, когато е ограбван в мащаби, изчислявани в милиарди, българинът реагира истерично, когато чуе, че някой неправомерно се е облагодетелстван с 1, 2 или няколко апартамента. Спомняте ли си, че и Димитър Попов го бяха емнали, задето успял по не знам какъв начин да купи 1 апартамент /а имаше 2 дъщери!/

4

Анонимен

преди 4 години

защо вдигнахте цената на водата...няма нито инвестиции.нито подобрено качество.

3

Анонимен

преди 4 години

Равносметката:Купени и фалшифициран вот.Къщи за тъщи.Апартаменти с асансьори.Тераси с барбекюта,колкото апартаменти.Кражби кой колкото може."Наказани" с повишение.Борба на майки на деца с увреждания за някаква справедливост.Борба на мед.работници пак за справедливост.Подхвърлени 40 лв.на пенсионерите за бог да прости.Събиране от народа капачки за кувьози и СМС-си за болни деца.Харчове от властта милиарди за непроизведени,но вече морално остарели изтребители.Изчезваща нация.

2

Анонимен

преди 4 години

Къщи за тъщи,апартаменти,скандали а равносметката е виновни няма .

1

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.