113

Анонимен

преди 4 години

Колко сърби бяха избити с уранови "демократични" бомби??

112

Анонимен

преди 4 години

Страната избила стотици хиляди в арабския свят призовава другите да спрат да убиват цивилни !

111

Анонимен

преди 4 години

Специално за сърбия Браво на САЩ пак да я бомбандират дано

110

Анонимен

преди 4 години

На Тръмп му е простено да говори това тъй като не е бил в политиката по времето когато се разбиваше арабския свят но можеше поне да се поинтересува преди да ръси такива атлантически мъдрости

109

Анонимен

преди 4 години

За вас не е важно дали това което е казал е правилно, за вас е важно кой го е казал.

108

Анонимен

преди 4 години

Може да се е поправил човека. Коледа е.

107

Шопо

преди 4 години

Либия -краварите избиха жени ,деца и старци при бомбандировките през 1984 ... Грнада -същия случай ...Сърбия и Белград -помните ли да сте прочели за убит войник ? Всички жертви бяха цивилни ! М***миц***т@ ти да ?В@ у говядината !

106

нема проблема

преди 4 години

нема проблем американецо но има друго убиеца крадец вика и крещи дръжте убиеца крадеца-съвест американеца няма неговият бог е бизнес

105

Анонимен

преди 4 години

a usa da sprat da snabdqvat teroristi s orujie s koeto kolqt civilni

104

Анонимен

преди 4 години

Бай Дончо, в сирийската провинция Идлиб, джихадистите и въоръжените до зъби бандити бързо се превръщат в цивилни, щом ги подпука сирийският спецназ и руските ВКС. Гледай да оправиш твойте каши и да се освободиш по някакъв начин от яйцето, което ти се пече на твоя си собствен гъzzз. Путин и Асад нямат нужда нито от твоята помощ, нито най-малко от твоите "умни" констатации.

103

kireza

преди 4 години

Божее какво безочие от краварите...Унищожиха цели градове в Сирия и Ирак,където загинаха само деца,жени и старци!!!Държат принудително в концлагери,с охрана от бандитите,деца,жени и старци!!! Вселенско безочие!!!Но небесната канцелария всичко регистрира и ще унищожи съвременните Содом и Гомор!!!И дано да е по-скоро...А М И Н!!!

102

Осман Ястреблията

преди 4 години

Там цивилно няма! Всичкото цивилен е на гости на Меркел и в лагерите в Турция. В Идлиб има само брадат главорез който трябва яде бомба. Тъй, тъй.

101

Анонимен

преди 4 години

Лотарията за безплатни визи организирана от САЩ и как тя помага на България.------Е, и?Ти смяташ, че тия семейства по някакъв начин ти принадлежат и са длъжни да стоят тука за твоя кеф ли?

100

ДУАЙТ АЙЗЕНХАУЕР

преди 4 години

САМО С НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ Д. ДЖ. ТРЪМП НАПРЕД ДА СМАЖЕМ ДЕМОКРАТИ КОРУМПЕТА НАРОДНИ ИЗЕДНИЦИ *** КРИЛО БЕ ТИ ЗА СИРОМАСИ ТРЪМП НАШИ ПРЕЗИДЕНТЕ

99

naTpuoT

преди 4 години

Лотарията за безплатни визи организирана от САЩ и как тя помага на България.1. Годишно събиране на лични данни от българското население(доброволно).2. Изтичане на мозъци(платено от САЩ).3. Цели семейства от средната класа напускат България....

98

Странно , но факт

преди 4 години

Тръмп е най миролюбивия президент на САЩ от втората световна до днес.И благодарение на него , света още не е изпаднал в рецесия.Преди го хулих , но вече ме кефи.

97

Анонимен

преди 4 години

Срам ме е за американския народ, не е заслужил такъв президент! Ами като са казали А, да кажат и Б - да доведат импйчмънта докрай! Наглец и очевидно безочлив п.рост човек!

96

Анонимен

преди 4 години

Водещият: - "Говори се, че в Ирак са загинали половин милион деца в търсене на несъществуващите оръжия за масово поразяване на Садам Хюсеин... това са повече жертви от жертвите на Хирошима и Нагазаки взети заедно. Беше ли оправдана цената?"Мадлин Олбрайт (Държавен Секретар на САЩ) -"Мисля, че изборът е труден, но ние смятаме, че цената беше оправдана."

95

Щирлиц

преди 4 години

Доналд Тръмп призова Русия, Сирия и Иран да спрат да убиват цивилни.Пример за наглост и безочие.Потресаващо.

94

Koe

преди 4 години

Че те Англичани, Американци само цивилни са убивали до сега. Те срещу истинска армия не са се сблъсквали. Да не забрявме, че Англо-саксите си държаха робите в зоологически градини за хора и късаха билетчета до средата на 20 век, а от другата страна ,,вършаха" демокрацията.