219

Ц......ИН

преди 4 години

Да беше казал кой открадна язовира , бай Тиквун -крадун...

218

Радослав

преди 4 години

След толкова години крадене и безхаберие държавата започна да се разлага пред очите ни и Баш Тиквондур се усети, че ако иска да остане на власт ще се наложи поне част от предвиденото за крадене да се влага в инфраструктура защото иначе хората може и да се събудят от сън и да избесят него и цялата му крадлива папл*ч! Горкия Тиквонии, заради вас ще остане с някои милион по беден, ама нищо, нови данъци ще вкара и ще компенсира загубите които му нанесе племето!

217

Анонимен

преди 4 години

първо щеше да прави магистрала до сърбия, завод на vw и дрън дрън включително и писта за формула 1. голем експерт по строителството сега водопровод ще проектира

216

анонимен

преди 4 години

Бойко им виновен че искат да са роби на колонизатори... той прави каквото иска племето. Даже се бори за него защото до сега да е изчезнало в колонията безмълвно.*** народ слаба държава.

215

Анонимен

преди 4 години

pernishkia narod da otiva v garcia na bania, torizam, tam na plajovete ima mnoooogo sladka voda, ouzo, ribki, mezedaki, krasaki, keftedaki, kalamarakia, gigantes, spanaki....i wc imat daje...

214

Анонимен

преди 4 години

vaiii, te za vodata nemali izmervatelna tehnika, a... za technoto jeliazo, za stomanata... za technite i tvardi metali nemat izmervatelna tehnika li?...to togaz samo stomana teche v pernik....vaiiii...zatui vazduha na sofia mnogo mrasen...stomanata, jeliasoto si tekat na volia po patia za ujna i zapadna makedonia, pa moe i za severnata da stigne ...crown and fire...made in pernik...ujen viatar zastava...

213

Тия

преди 4 години

Които отговарят за питейната вода в затвора гадове.

212

Абсурдистан forever

преди 4 години

Явно бай *** дори да им кажат че, утре ще ги бесят-ще питат да си носят ли въжето!!!Може би възмездие Тиквyн *** ще получи когато *** му избиратели станат мнозинство и и почнат бият наред...

211

Анонимен

преди 4 години

Дайте един тутманик на тоя ***, кръглия суджук от Банкя

210

До 260

преди 4 години

Хахахаха готина ирония

209

Анонимен

преди 4 години

До 260Абе п..сихар, ти в ред ли си или ти плащат?

208

Анонимен

преди 4 години

До Поклон Там където е стъпил тиквата трева не никне ,*** , вдига данъци и такси тол системи само доходите не

207

Поклон

преди 4 години

Там където е Бойко има всичко. И вода, и магистрали и нови скоростни пътища. Прекрасно здравеопазване и чиста природа. Бойко е спасителят на България. Нека бъдем смирени и се преклоним пред този най-велик българин в историята ни. Един ден безброй улици по света ще носят неговото име. Храмове и черкви ще се кръщават на него а ние днес сме съвременници и някои дори не го оценяват. Поклон, Бойко, и весели празници.

206

Аз знам

преди 4 години

Е на десетата година се сетиха - сега всичко ще се оправи и то с цирк на такъв празник ?!

205

Анонимен

преди 4 години

Тонката, ходи ли на Гъмзата?

204

Нищо ново

преди 4 години

До Тонката: "докато хората в Делиормана и Северозапада мизерстват"? А ти какво ще направиш докато хората в Делиормана и Северозапада мизерстват? Нека позная: Ще гласуваш пак за бат'си Бойко. Вече му е трети мандат и резултата е, че изоставаме вече и от предпоследните в ЕС, от Румъния, а по времето на Станишев бяхме на едно ниво, даже ни слагаха и преди тях.Бойко не е виновен, за това, че е некадърник. Виновни са ливадите като теб, които го избират трети път.

203

V

преди 4 години

След 10 години управление герб не могат да разберат къде изтича водата .Водата изтича заради гербераски проекти от вида златен век .За да стигне до последните етажи на златен век е необходимо голямо налягане което увеличава прословутите герберасо течове .Ако герб се махнат от власт нещата ще могат да се оправят .Натрупаха огромни дългове ,а проблемите са все по големи от герберас корупцията ;)

202

Пак шоу

преди 4 години

Бойко, Бойко. Водопроводна инсталация на един цял град не се прави и не се ремонтира за едни ден. Досега ВиК - Перник дрямали и спали, министрите ти също, а сега като те покажат по телевизията че даваш команди като полицейски началник, и въпроса е решен. Жалък *** и некадърник си, това е истината.

201

Анонимен

преди 4 години

Бойко плюнна и вода доде !Ах ха ха ха ха ха ха

200

Анонимен

преди 4 години

Къде е водата на Перник?Бе баце?