58

Анонимен

преди 4 години

Мрън, мрън 60 коментара. Браво на японците.

57

До 46

преди 4 години

Е как, какво бе? Ще поства в днес бг по цял ден. И защото му е малък... Главата де. Даже я няма. Ще добавя "богат" пред името си, за да избива комплекси. Просто е.

56

Само така ще има....

преди 4 години

демокрация.Глава за глава и ще има ред и законност.В България дали ще стане някога демокрация?

55

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 49Не знам японски, Аноними Сан, чета книги! Тази беше от американски автор. Не ти се вярва? На мен - да! Японците са ненавиждани в целия Изток, а и от американците и австралийците.

54

Нормален

преди 4 години

Холандия па ква хоосекслална повръня е швеция и тн.Един нормален няма в тия сбъркани държави.Пулни отрпки.

53

Анонимен

преди 4 години

Научете се да ползвате минало време. Срамно е човек, като мен с 4 по български, да ви хваща в елементарните грешки. Това в случай, че имате претенции за българска медия.

52

Нормален

преди 4 години

Бе в малки жилоща с малки пи.ки пък 130 млн на толкова малък остров.Швеция Норвегия Финландия на огромни територии па по 4-5 млн.Скандинавците не са никакви викинги а обикновени ***.Даже си докараха арабухи да им правят неща.Не е проблема че има сбърканяци проблема е когато се опитват да те убедят че това е нормално.

51

WTF

преди 4 години

До сокчеБлагодаря за ценните сведения, че Япония и Корея са на запад. Явно съм заковал картата на опаки.

50

Totenkopf

преди 4 години

Китайски студенти в Япония. Явно са предатели, какво правят там?

49

ha

преди 4 години

До SichtpunktИ като си в ЕС, нали не си вярваш че те броят за жив човек и равноправен член? Ти си само член, от който и *** за зеле не става.Смехурчо.

48

ha

преди 4 години

Вей Вей е обесен. Ми той с името си дошъл на тоя свят и с него си отиде. Виж, Въ Зел, щеше да му отива повече, ама и така си е добре. Вей се, вей се там и това е :D :D

47

Анонимен

преди 4 години

Къде ги мислите тия глупости киматори не значи това.боже!

46

Маймун

преди 4 години

Оказа се че хората не са баш равни.

45

Анонимен

преди 4 години

До Културни чертиБогата Япония? Ти се голям шегобиец! Китайците поне живеят в нормални жилища, а не в кенефоподобни микростаички! Китайците язят кучета, вярно! Как ли изглеждаме ние, които ядем свинско, на 1 млрд мюсюлмани и на милиони евреи?В Япония е съществувал и през ВСВ обичаят "киматори" - разпарят още живия си пленник и започват да ръфат пред угасващия му поглед кървавия, димящ чер дроб!Описано в американска книга.Културни черти!

44

Анонимен

преди 4 години

До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРЗнам, че на гущера, ако му откъснеш опашката, му израства нова, регенерира демек.А какво ще стане, ако му откъснеш главата? И без това мозъчето му е много мъничко...

43

пецата

преди 4 години

До сотир, датчаните ,нордите и шведите убиват делфини, испанците бикове, а нас ни изкараха най големите диваци в света за едно тричане на кучета и кучетата си излизат живи и здрави после, който запазва традициите си се смята че е силен народ, нас ни се скараха един път и ние клекнахме това означава слабохарактерен народ

42

аман бе

преди 4 години

До Анонимен 26Колко години ще го постваш това?

41

Sichtpunkt

преди 4 години

Плюете ли aмeби?Ние сме в ЕС и сме най - хуманните същества!

40

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

След изпълнението трябва да го пробват върху ботоксовото джудже от Севера и норвежеца Ску2kbg защото въжето е вече разработвано и лесно прекършва вратове......

39

Социолог

преди 4 години

Всички убийци по затворите да се задължат да дават кръв три пъти в годината....