35

мак

преди 4 години

Харесвам тази инициатива, пък и не само в България хората събират пари по този начин. Държавата е длъжна да помага, но щом не ще, защото предпочита да дава за хеликоптери и бонуси за властта, самолети и др. подобни, ще помагаме ние. Пък и никой никого не принуждава, едните даряват за българска Коледа, други за 2 капки или таланти.

34

Анонимен

преди 4 години

Как ли се чувстват семействата, които имат съответните нерешени проблеми,които уж някой решава, гледайки тази шестваща показност. Но на нашите "фалшиви герои", хич и не им пука за болката на тези нещастни хора. Важното е да се покажат колко са велики и взаимно да се хвалят.

33

Анонимен

преди 4 години

Съвсем скоро в едно обръщение на президента ни казваше да ги научим управляващите да живеят само на заплата!На фона на разходите които правят за никому не нужни неща особено на беден народ като нашия само и само за да вземат комисионна.

32

от кухнята

преди 4 години

ТАЗИ КАМПАНИЯ Е ГРАБЕЖ ОТ НАРОДА!

31

HeinrichHimmler

преди 4 години

Бойко събра 10 милиарда, каква Коледа..

30

До 21

преди 4 години

Само с призиви няма да стане.Ние все чакаме някой друг да ни оправи,а не търсим сметка на тези,от които зависи това.Нали ние им плащаме заплатите,разходите,глезотиите и разкоша.Я виж какво правят хората във Франция,например.Държава с висок стандарт.Няма студ и пек,няма празници и делници.Всички са навън да си търсят правата.Така че,сами сме си виновни.

29

Анонимен

преди 4 години

Важното е,че вече трети ден ни показвате вожда с доволните и добре обгрижени внучета,а ние ще пращаме СМС-и и ще събираме капачки за останалите деца и за кувьози за тяхното оцеляване.Но вие си ги избрахте,нали?

28

Анонимен

преди 4 години

Миналата година бяха 2500 000.Това означава,че сме обеднели още повече и дори 1 лв.много хора не могат да изпратят.

27

Анонимен

преди 4 години

Значи за изтребители се намират веднага едни 4 милиарда, а за апаратура за лечение на деца на стойност 0.05% от тази сума - се събират дарения.KLETA MAJKA BALGARIJA!

26

House M.D.

преди 4 години

Чий го дири Румката там?

25

Анонимен

преди 4 години

Това мероприятие е демонстрация на посредствеността и показността. Когато помагаш, трябва едната ръка да не знае, че другата е дала.Това е дълбокият смисъл на благотворителността. А липсата на държавна политика е друга тема, много важна и съществена.

24

Делян Пеевски

преди 4 години

Браво господине! Толкова мога да открадна само за ден!

23

Анонимен

преди 4 години

Грижите за болните не трябва да бъдат полагани като благотворителни акции. Нито сме били във война, нито сме претърпели бомбардировки. Парите не разпределят правилно

22

Анонимен

преди 4 години

Това е част от извратеността на властта за тези 30 години, все едно тези деца не са български граждани и нямат права,а са някакви гладни африканчета и трябва нещо да им се подхвърли за да се покаже грижа. Жалко и нагло. Вместо да се решават проблемите, просто се замитат до следващата година

21

-

преди 4 години

Забранете я тази срамна "Българска Коледа"!3 милиарда за НЕНУЖНИ хвърчила! 10 милиарда СИВА икономика! Кражби от обществени поръчки, еврофондове и природни ресуси - и на фона на това 2 милиона "Българска Коледа" СПРЕТЕ това мероприятие и оправете държавата!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Анонимен

преди 4 години

Този министър АНАНИЕВ нищо не променя, на сто места обеща, че нов модел ще прави. Вече 2 години не прави нищо. Кога ще въведе семейни здравни здравни застраховки или поне карти за допълнително здравно осигуряване, надграждане на НЗОК. Плащам много, а получавам наравно с недобросъвестните тарикати.

19

Анонимен

преди 4 години

Тия пари държавата може да ги преведе с едно щракване на пръсти, това е смешна сума и на фона на бюджета на здравната каса. Няма нужда да се устройва тази просия и парите да се събират от хората

18

Анонимен

преди 4 години

Всяка година се разпределя бюджетен излишък от милиарди, а за болните деца се прави кампания с дарения от народа. И фондът за лечение е към касата за да се източва по-успешно. Но управляващите нямат срам и се показват на подобни събития, все едно са на Оскарите, а всъщност да съберат и раздадат народните пари. Защо въобще имаме държава?

17

Анонимен

преди 4 години

"за подобряване на условията на живот и труд"Рибата се вмирисва от главата.Никакви условия на живот и труд не могат да се подобрят, когато арогантните властимащи слагат при всяко кладенче свои змейове.

16

Анонимен

преди 4 години

Половин милион по-малко от миналата година....