8

До 4

преди 4 години

Има, защото ромите, не работят, крадат, убиват, множат се за помощи, сеят разврат. Те са на ниско еволюционно развитие на дущите. И ако продължава така ще се стигне до сблъсък. Такъв вече има във Франция. Увеличават пенсионната възраст, а в същото време 47% не работят въобще и взимат помоши по-големи от заплатите и пенсиите. Докога ще я караме така??? на първо време помощи само за деца на лица с висше образование!!!

7

Чичо

преди 4 години

Горко им - родили са се в най-скапаната държава. По-скори си е за съжаление...

6

от 6

преди 4 години

Грешка, няма да остане защото до 2030-а ще е изчезнало.

5

Анонимен

преди 4 години

Ми нали всички се преместиха в СФ как няма да има ръст на раждаемоста?И както не строят паркове и градинки а нови кооперации ще бъде забавно.В кварталът има един малък парк-честа гледка през лятото е да стоят 3-4 семейства на една пейка и още 3-4 семейства да дебнат до всяка пейка прави дано се освободи 1 място.Имаше 3-4 полянки ама ги бастисаха.Нормално повечето управляващи са от село гордеят се с тва а там обичат да се ръгат много хора на едно място и да се бутат.Мразят зеленина-прусташко им е

4

Анонимен

преди 4 години

До 2Родени са тук значи са българи, етноса няма никакво значение.

3

Анонимен

преди 4 години

Христос не е роден зимата ... стига с тези глупости!

2

Анонимен

преди 4 години

Само поне да са българчета!

1

Абдал

преди 4 години

То не само бебетата, Ами всички проплаках е от ГЕРБавите кожодери с нови увеличени цени на всичко . Само банският тарикат се хили като варена тиква,че всичко е прекрасно.