10

Анонимен

преди 4 години

Били затворили руската църква ? найш колко ми пука

9

Край

преди 4 години

Любовта на българчето към колата е същата като на ромчето към коня и каруцата.По сложните хора са я отдавна изживели

8

Сп???нс

преди 4 години

Стига с тая Виена и дрън-дрън ярина.Навсякъде има що-годе приемлив градски транспорт, в Мадрид също намаляват автомобилите , НО на хората които живеят и работят в един поносим радиус, а които пътуват 20-30 км от някой квартал построен на сред някоя нива? Същото е и в прехвалената ти виена.

7

човек

преди 4 години

До: номер 2 (До Край)Какво знаете вие, младите?Едно време, при Тодор Живков, преди 1989 г., около катедралния храм "Св. Александър Невски" в София по време на Коледа беше завардено от милиция, навсякъде опъваха въжета и пиле не пущаха да прехвръкне, камо ли кола!Пускаха само важни особи с покани от Светия Синод!И, разбира се, гръцки туристи. Щото гърците бяха повече хора от нас, българите.За нас на Коледа пускаха забавни програми от западни телевизии, да не ходим на църква!

6

Анонимен

преди 4 години

До КрайВъв Виена имат градски транспорт. В София ние си имаме... адски транспорт!

5

Край

преди 4 години

Да ето във Виена никой не паркира по площадите. Има паркинги - 40 евро е на ден в центъра 3.60 на час.По малко от половината семейства имат кола - колата е бреме Имат перфектен градски транспорт и чист въздух и никакви задръствания. Нямат комплекси и не рибуват на тенекии.

4

В европейските

преди 4 години

Страни е точно обратното! По празниците е безплатно паркирането по централните улици. Ето , за това няма да ги настигнем. Алчността на управляващите ни е ненадмината

3

Риторичен ?

преди 4 години

Кога ще бъде възстановено името Св.Св. Кирил и Методий на този български храм !?

2

Анонимен

преди 4 години

До КрайАми като няма паркинги? Кога управниците ще разберат, че вместо да налагат забрани, трябва да строят паркинги - подземни, надземни, както е в нормалните държави?

1

Край

преди 4 години

Освободете площадите от колиПлощадите НЕ са паркинги глуповати мой братчета