12

до псуващия 1

преди 4 години

Цоцахте преди на дядо мраз сега гоцоцате на дядо американески Коледа ам

11

лош

преди 4 години

Важно е да сме добри . За да изпъква лошотията.Да бъдем смирени за да властва злото.За да спечели злото е достатъчно да се смиряваме и да не правим нищо.

10

анонимна

преди 4 години

От доброта има смисъл ако всички са такива - е, посочете ми такова място! Това е утопия! Аз също смятам, че такива послания са подвеждащи, макар и на пръв поглед са прекрасни и смислени, а понякога ми се струва, че те имат смисъл само ако има друг живот след смърта и отидеш в рая, иначе си прецакан жестоко?

9

анонимен

преди 4 години

С нищо не трябва да се прекалява - от много доброта няма полза, има от справедливостта. Приказки от сорта красотата ще спаси света, бъдете много добри и пр., са само красиви фрази, защото човек не е създаден да бъде невинно цветенце, и от там произлизат не малко от нещастията световни. Тъй че по-леко с подобните послания.......

8

Анонимен

преди 4 години

В България имаше фашизъм, после социалистическа демокрация, сега капиталистическа демокрация. Ако правилата се спазват, нямаше да ги сменяме.

7

На колко питиета е

преди 4 години

80%Бъдете добро оФце, за ви стрижат овчарите до кожа.Правилата трябвало да се спазват при демокрацията. .. А ако не е демокрация, а феодализъм или робовладелство, правилата не трябва ли да се спазват?

6

Анонимен

преди 4 години

Като е важно, защо виждаме обратното по улиците от 95% от сънародниците ни? Явно за тях не е важно. Затова принцип на реципрочността. Не съм длъжен да съм добър с всичките мал.оумни ид.иот.и насреща ми.

5

PRINCE OF DARKNESS

преди 4 години

Аз вярвам в Луцифер! Падналият ангел които Бог е пропъдил, защо Луцифер е казал не бъдете слаби и наказвайте враговете си! Докато Бог и неговия любим син Исус искат човек да е слаб да могат да го мачкат и втълпяват вечна вина...

4

Анонимен

преди 4 години

Важно е. Добротата оправя човек и му помага да е щастлив. Всичко друго ще го изкриви. Честита Коледа, братя и сестри! Господ да бъде с вас!

3

Анонимен

преди 4 години

Добро утро на тях и братята на витошка.Братя земете го повозете малко в бмвто няма да се охарчите може да се научите на новнбизнес

2

Анонимен

преди 4 години

Дано двете дами обслужващ персонал на а отбора са добри и дано при толкова мъже не обърка т своите мили дами там е пара гледаите иде вашия ред вир сте наследници

1

ЦИНИК

преди 4 години

Няа ненаказано добро,добрия човек е *** човек,направи добро та да ядеш л.йно.Още Български поговорки от народната мисъл да казвам ли?