84

Боби

преди 4 години

До Граовец"Елцин сключи доста изгоден договор с Клинтън за конверсия на ядрените глави на Русия.Слидващия път краварите може да не са така благоразположени."ОТ ДЕ ТРЪГНА И ДЕ СИГНА???Елцин се съгласява да продаде СССР запаси обогатен уран на САЩ като тези няколко хиляди тона ще се ползват само и единствено за САЩ ядрени електроцентрали - така и става от приблизително 1995 година до сега Атомните станции на САЩ са с СССР УранПП А Краварите загубиха за 25г технологията да обогатяват уран!

83

Граовец

преди 4 години

Елцин сключи доста изгоден договор с Клинтън за конверсия на ядрените глави на Русия.Слидващия път краварите може да не са така благоразположени.

82

Анонимен

преди 4 години

До за ВСВКолибарино ***, не си ли чувал, че Хитлер е нападнал Британия много преди Русия?А Канала не са преджапали, защото са щели да се измокрят и да кихат и с тава да се издадат на англичаните, за които е известно, че много колят!

81

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 78Някой от френските маршали (Фош?) беше казал, че между ПСВ и следващата, която ще е след 20 години, ще има само примирие. И наистина - Гръцко-турската, Итало-абисинските, Испанската гражданка война, Халхин гол и Ханко, Финландско - руските войни и много още тежки конфликти!

80

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 73Говорим за техническо постижение, естетиката не е самоцел! Понякога и мостовете са красиви. Що не кажеш нещо за моста "Русский" м/у Владивосток и о-в Русский? или мостовете над Босфора? Да не би Ландън Бридж да е красив? Или Понт Ньоф? Или любимия ни мост на Уста Колю Фичето? Не си прави гаргара с естетиката, нито с функционалността, нямаш пипе за това!

79

Архангел с копие

преди 4 години

До Сата НАТОНаблюдавам те отдавна. Ще мреш в гърчове и писъци! Толкова отрова в едно невзрачно телце, няма начин да не се разложиш и да капеш, излъчващ воня!Таман ти, с твоя болен мозък, да пишеш история! Пише се Прусия! В *** ти бръмчат разни звукови подобия, но я кажи, защо пазиш термина само за себе си? Патентовал ли си го, та никой не го употребява? Или и най-тъпписимите не го приеха, Шайссе?

78

песимист

преди 4 години

Русия не може да си позволи да победи в една световна война, защото после няма да има кой да им помага.

77

Анонимен

преди 4 години

Разбира се че Русия и Германия започват втората аветовна война.

76

Анонимен

преди 4 години

Иначе през 1914 руснаците първи настъпват на територията на Германия. Бариерата е била строшена театрално и с тъпани и балалайки са настъпили към Берлин. Само дето след няколко месеца руският говнокомандващ Самсонов се самоубива от отчаяние. По-нататък за Брест-Литовск знаете.

75

Сата НАТО

преди 4 години

Основен виновник и подпалвач и на двете световни войни, е Просия. Двете световни войни започват по един и същи начин - Просия извършва всеобща мобилизация с ясно изразени заплахи към европейските държави. Само дето през 1941 Хитлер не ги е оставил да го нападнат първи, а им е избил зъбите с превантивен блицкриг.

74

Сата НАТО

преди 4 години

Основен виновник и подпалвач и на двете световни войни, е ***. Двете световни войни започват по един и същи начин - *** извършва всеобща мобилизация с ясно изразени заплахи към европейските държави. Само дето през 1941 Хитлер не ги е оставил да го нападнат първи, а им е избил зъбите с превантивен блицкриг.

73

Анонимен

преди 4 години

Москва има най-плътното и стабилно ПРОв света. Москва и околностите ще оцелеят при всеки случай. Имат и дълбоко метро. От останалата част и нищо да не остане. Не е болка за умиране. След ядрената зима излизат от метрото и поставят началото на нов свят, само от руснаци. Слава Россия!

72

Анонимен

преди 4 години

Ако говорим за естетика, мостът реално е ужасно грозен. Всъщност мост е силно казано - това е един път, качен на пилони. Същинският мост е една обикновена неугледна желязна ферма.

71

Анонимен

преди 4 години

Мост ли е да го опишеш! Красота! Някои ще си изядат репродуктивните органчета от яд!Наздраве!

70

До анонимен 67

преди 4 години

Не много известни факти. Франция и UK са се готвели да нападнат СССР. Точно те са построили стотици летища във Финландия за тази цел! Когато картите се объркват, знаем продължението! СССР е работил и с Германия, и с Япония, за да не допусне война! С японците успяха, нанасяйки им съкрушителен бой при Халхин Гол и Ханко! Тогава беше и ликвидацията на командния състав на Червената армия. Неотдавна имаше чудесен филм на Никита Михалков.Хитлер трябваше да даде на Сталин Железен кръст с дъбови листа!

69

Боби

преди 4 години

До Ха, ха,ха,хаааааааааНа Великобритания, Ядрените оръжия и НАТО помогнаха ли за атентатите на 6-7 метра от парламента им?На Франция също Ядрените оръжия, Шовинизма традиционен за франсетата и НАТО помогнаха ли им за Жълтите Жилетки? или Тоталната стачка?

68

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 4 години

...И ЗА КАКВО МУ Е ТОВА ...?В атентата пред сградата на КГБ , дали му помогнаха ядрените оръжия....????!!!ТАКА ЩЕ БЪДЕ И УТРЕ, КАТО СЕ НАДИГНЕ НАРОДА!

67

Анонимен

преди 4 години

Путин плаши. Плаши, плаши Путине, всичките путарници.

66

Анонимен

преди 4 години

Речта на Сталин пред партийния елит, малко преди подписването на ***-Рибентроп, абсолютно показва, че Сталин е наясно какво следва. Тая реч е достъпна вече, защото я разсекретиха. В нея Сталин казва"Ако подпишем с Франция и Англия, война няма да има. Ако подпишем с Германия, тя веднага ще нападне Полша. Ние ще помагаме на Германия продоволствено, за да издържи на продължителна война и после ще предизвикаме комунистическа революция,защото практиката показа, че това не може да стане без война"

65

Анонимен

преди 4 години

Дано най-после да почне ядрена война, за да висим корпоративните к0пелета как си носят парите в гробовете. И без това света стана едно колониално г0вн0. Така всички ще се отърват от мъките си.Русия най-добре да удари едновременно Ню Йорк, Вашингтон и Лондон с няколко мегатона и в следващите минути всички статични ядрени установки. За половин-един час ще бъде сринати. След това, ако някой се опълчи и него. Имат голяма територия, така че ще може да оцелеят няколко милиона след ядрената зима.