23

Историята

преди 4 години

Ако някъде се пише история, то това е в с. Подуяне.

22

anonimen

преди 4 години

Миналата година Барселона пишели история...ха ха ха. Написаха я на Анфийлд, а единия гол който им вкараха беше гавра с Барселона. Такъв гол не допускат даже и в аматьорските девизии... наистина беше "ИСТОРИЧЕСКИ" ха ха ха

21

Анонимен

преди 4 години

до 20 Алоууу, той твоя Роналду даже не е на 2-ро място , бе, а искаш да спечели ЗТ ??? У ред ли си бе?

20

Анонимен

преди 4 години

Абе гномчета, вашето джудже-бог какво спечели миналата година ? - Едно първенство.Роналдо спечели първенство, супер купа и лига на нациите /знаем, че вие не го броите тоя турнир щото вашето гномче никога няма да спечели нищо с националния/.Така, че беше много по-успешен сезон и по-заслужил за златната топка.

19

Анонимен

преди 4 години

Роналдо миналата година заслужаваше толкова Зкатната топка, колкото тази година Ван Дайк. А да не казвам че чичо му Перес му подари поне една Златна топка на Роналдо докато беше в Реал М. Толкова по темата!

18

Анонимен

преди 4 години

Ахааааа...щото прецакали Гелосания с Модрич, сега трябвало да му се връща на Меси с Върджил?!!! Вие сте много зле, бе фенчИта на Гелосания!

17

Анонимен

преди 4 години

от 16 Само да допълня- Роналдиньо беше голямата звезда тогава 2006-та , но я дадоха на Канаваро. Така че ако си мислиш че има ограбване се сърди на националните треньори и капитаните на тия отбори.

16

Анонимен

преди 4 години

до 15 А бе ти акъл имаш ли? Меси ли си гласува за Златната топка, феновете му или националните треньори и капитани на тия националните отбори? М??? Аре кажи тогава що оня дървар Канаваро избраха за носител на ЗТ вместо Роналдиньо който я заслужаваше безспорно????

15

Анонимен

преди 4 години

Нали и аз това се опитвам да ти обясня.Роналдо като я заслужи я дадоха на Модрич.Меси като я заслужи я дадоха на Меси, не на Върджил.Получи се ограбване, което не означава, че Меси не си я заслужи, просто прeцакаха Роналдо.

14

Анонимен

преди 4 години

до 13 Върджил да я бил взел? И що, бе? Щото стана шампион на Европа ли?Нали се сещаш че златната топка се дава предимно за индивидуални качества?Меси тази година стана голмайстор на Испания, голмайстор в Шампионската лига и голмайстор на Европа + титла на Испания. Върджил я заслужава колкото Канаваро преди години я заслужи щото моля ти се станал световен шампион. Смях в залата!

13

Анонимен

преди 4 години

До 12Замислял ли си се, че сред нас, феновете на Роналдо има и такива, които оценяваме гения на Меси и признаваме, че златната му топка за миналия сезон беше заслужена ?Тук идва тънкия момент, че 2018г. я дадоха на Модрич, който имаше 5 гола за годината, като по този начин Роналдо бе ограбен. По същата логика тази година трябваше да я вземе Върджил за страхотния си сезон, но я взе Меси. Тоест двоен стандарт се прилага.

12

Анонимен

преди 4 години

ФенчИтата на Гелосания се изяждат от яд, че Меси тази година взе рекордна 6-та Златна топка и рекордна 6- та Златна обувка, защото много добре знаят, че Роналдото вече няма сили да спечели нито златна топка нито златна обувка понеже ЕГН-то си казва вече думата.Най-великият до момента в историята на футбола- Лионел Меси!

11

фергюсен

преди 4 години

Меси днес има имен ден ,защото той е извънземен !!

10

Poirot

преди 4 години

До 5 "AZ" - Абе пич, какви комунисти те гонят тебе?

9

Анонимен

преди 4 години

Топчиите финал не са помирисвали от ехеее

8

Анонимен

преди 4 години

Топчии, шпориИран, Ирак

7

Дака

преди 4 години

Кви топчии бре?? Май се обърка

6

Баш Майстора

преди 4 години

По ме е яд за Аякс, щяха да дадат повече отпор на финала от топчиите.

5

Az

преди 4 години

Кво го хвалите това джудже 10 години, няма прогрес с едни и същи комунисти!

4

Анонимен

преди 4 години

Е, за 25-30 милиона на годиба вие ко искате?За толкова пари - толкова.