79

До Анонимен 66

преди 4 години

Хкрементче, този път много сбърка с примера със Суперджета! Краден? Аеродинамиката му е дело на най-добрата школа в света - руската! Конструкцията е на бюрото "Сухой", чиито изделия предизвикват у западняците тремор и изпотяване. Руснаците платиха за наивността си - искаха фюзелажа и крилите да са техни, а двигателите - американски, авиониката и климатиците - френски и т.н. - от всякъде да купят най-доброто! Е, с подлеци да си нямаш работа! Наложи им се сами да правят всичко в къси срокове!

78

Сравнете!

преди 4 години

Мост 19 км, железата на пилотите - набити на 70 м в земята, построиха сами за 4 г. Вижте и моста "Русский" във Владивосток, с пилони, по-високи от Айфеловата кула, 1 км свободна арка на 70 м над "Източния Босфор", построиха го сами за 3 г.Сравнете с "Дунав 2", построен от испанци за 3 години на място, където малко да спадне Дунава, корабоплаването спира!

77

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 68Два много бързи шамара и ще ти кръстосам цифките!

76

Съвсем сериозен

преди 4 години

До иде ред на ГУЛАГиСамо да ми паднеш! Такива стихове ще напишеш, че ще ги издълбаят на мраморната ти плоча!

75

иде ред на ГУЛАГ

преди 4 години

Блляд водку поркаетсолдат соседи ограбваетминьор уран копаетрабочий нефт помпаеткрестян хомоту опываетстопанка проституираетребьонки да накормяетпенсионер копейку созерцаеткомунист милиони трупваетофшорки да открываетолигарх вехти кхурви поибаетПутин опозицию избиваетпетро-деньги изпирает тадочерки замъци да покупаетнарод да се не разгневяетон интернету запретаеттроль ложи разпространяетфейсбук глупци му верваетрусофиль горло раздирает:За родину, за Путину!(чия родина ***?)

74

Анонимен

преди 4 години

Тоя мост няма да оцелее дълго. Какво прави Бутин с 6 мъже в тоалетната - бута ли им?

73

Жиб.

преди 4 години

Путин викаш е станал регулировчик,маа раце насам-натам в стремеж да пуска и да спира движението :)

72

Българин от Германия

преди 4 години

А тук в Меркелова Германия най-важния мост с 1 км дължина на Рейн между Леверкузен и Кьолн на магистрала А1 се строи вече 6 години и по него могат само леки автомобили да се движат с 40 км/час

71

Констатация

преди 4 години

Всеки реализиран руски проект - трън в сърцето на американофилите. Има да чаааакате да падне, но мечтите са безплатни.

70

Анонимен

преди 4 години

Русия построи мост, а България построи най-големият Исторически парк в света

69

Анонимен

преди 4 години

Путин построи най големия мост за 4 години, а ние строим хемус от 1971 година...

68

До реалист

преди 4 години

Кой ти ли ще ги сложиш тия бомби хагахах мишкар

67

Анонимен

преди 4 години

Заваряването с тесла е сложна работа то и за това всичко руско е некачествено

66

Анонимен

преди 4 години

До Истината 65Руснаците ВСИЧКО могат да си правят, но пред 90-те и те бяха обхваната и от лудостта да си купуват, за да не се "претоварват"!!! Защото тогава, след развала на СССР, западенците уж ги обичаха и им предлагаха всичко да им продават! А сега - санкции!!! Е, сега руснаците се взеха за ум и ПАК ВСИЧКО ЩЕ СИ ПРОИЗВЕЖДАТ!!!!

65

Анонимен

преди 4 години

А вечерта ще пусне и на мъжа в живота му

64

Анонимен

преди 4 години

не се чуди розовата или синята ами ходи като Путин на голо с шест мъже в тоалетната

63

до 64

преди 4 години

Не стоят на едно място,но железариите им никой не иска да ги купува.Новият Суперджет,гордостта на руската техническа мисъл,никой не го купува и държавата задължи Аерофлот да купи 200 бройки,за да не закрият проекта..Всички водещи технологии в Русия са крадени или някакви реплики на съществуващи.Като започнем от ядрената бомба и самолетът ,който я трансспотира и стигнем до яндекс и в контакте

62

българин

преди 4 години

Др Борисов.Виж какво се казва проект и как се строи! -:) Велика държава и народ от родолюбци! Слава на Русия!

61

Истината

преди 4 години

До АнонименТолкова са напред, че едни обикновени вентили за компресорните станции на газопроводи те не са способни да направят!

60

Анонимен

преди 4 години

59, руските технологии не стоят на място, а вървят напред. Русия започна строителството на подводници-СПГгазовози. Ще ги използват под ледовете на Арктика.