404

Анонимен

преди 4 години

Страшно голям ръст 3,6%, което е доста по-малко от 1% в Германия например и като число и на глава от населението, ама нали матеряла е лош, та му верва. С тия темпове, ще стигнеме запада след 150 години и то ако запада е в рецесия през това време. Най-вероятно ще е никога, освен ако не дойде някой който да направи нужното. При "мошеника" Костов, ръста беше 6.5% средно на година.

403

Анонимен

преди 4 години

Преди около 30 години в началото на прехода, само Източна Германия беше с по-добър стандарт от нас от бившите соц. страни, днес всички са пред нас с изградена инфраструктура и работещи институции. 2 милиона Българи оцениха управлението като напуснаха, първи по корупция, по бедност, свобода на словото и. т. н. т, та защо да не е доволен вожда, при положение, че все още е на власт при тая ситуация.

402

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Няма армия, която да гарантира,"етническия мир".Най-добре е да живеем в разбирателство, защото ще се разбере, че "ЦАРЯТ Е ГОЛ"!!!

401

ПРОСВЕТЕН

преди 4 години

Аз не съм доволен от отиващата си година и от управлението на страната, защото Българският народ е по-беден, по-нещастен, по-несигурен за бъдещето си.

400

Анонимен

преди 4 години

Gерб не чустват ли неудобство,никой не гласува от народа ниско участие в изборите.Спечелиха как с какво с обещания?Защо такава наглост има за власт?Явно розови очила имат и са доволни,България не е Европа не се заблуждавайте.

399

снимката и доволност

преди 4 години

на какъв хал сме ще разберенм когато ЕУйците спрът дотациите в Полша.А те защото са по многолюдни и имст по-голяма територия получиха и получават мн по-голями дотации.Като сравниме в какво инвестиране Борисов е вложил парите,щевидим че от стадиони,спортни зали и лотове не се печели.Ахтубаните са направени за да могат ЕУ тирове да пресичат по-бързо и по-сигорно БеГето.. и толкоз.Разбити здравеопазване,пенсионно,образование.Остава да дотрошат службите, прокуратурите граничните войски и пожарните

398

Анонимен

преди 4 години

Етнически мир гарантиран от 60 000 милиция която пази *** докато ни ограбват !

397

Анонимен

преди 4 години

Името,,***,,нецензурно ли е .

396

Анонимен

преди 4 години

Според мен Бае ти *** е много по-умен и способен от турчина.Тарикат е.За 500 г. турчина не успя да ни затрие ,но в близките 30-40г.*** ще успее.

395

ПУРКО

преди 4 години

Какво ли мисли Тиквата...Аз че съм си *** *** съм.Ама тия мои братя тикви по прости бе все гласуват за мен.

394

Миро:

преди 4 години

Искам да попитам тук сериозно!В думите на Бойко има ли грам истина и коя е тя,и къде е видяхте!?Къде се видя бъдещето на България!?Това да не говорим!Тоя пък няма грам слово,нито речник за изказване!

393

Миро:

преди 4 години

Тикво,махай се от тука!И отивай право на ***!Дето нам ни го ствоари.И така ни нас попари!

392

Анонимен

преди 4 години

Икономиката расте.От нова година в Кърджали ДПС увеличава всички данъци с 80%.

391

Анонимен

преди 4 години

Самодоволен ***...

390

Миро:

преди 4 години

Тиква проста и голяма!Друга като нея няма!!!Всеки знае го това,че е с гумена глава!

389

Гневен

преди 4 години

100000 души в страната живеят в охолство, а останалите 6900000 в мизерия.Това ли е твоят "икономически растеж"? Нито Папата,нито Тръмп те вземат насериозно. Просто от неудобство те галят по главата и ти се усмихват ехидно.Весели празници на всички честни и достойни българи!

388

Щерю

преди 4 години

Милиони българи тънат в бедност, но щом казва, че икономиката расте - вярваме му...

387

Анонимен

преди 4 години

Лъжливото овчарче пак ви баламосва.А през това време Румъния увеличи пенсиите с 40%,а "фалирала" Гърция даде на своите по 700 евро коледни надбавки.А пък във Франция,където стачкуват срещу пенсионната реформа,средната пенсия е 1400 евро.А вие пак си харесвайте лъжльото на снимката.

386

Анонимен

преди 4 години

Простите си избраха най-простия/сам си го каза/.Затова икономиката ни расте,но с обратен знак.

385

Велислав Дърев

преди 4 години

СЪД , ПОДОБАВАЩА ПРИСЪДА , И РАЗСТРЕЛЛ ЗА ТОЗИ НА ПЛАЦА ПРЕД СГРАДАТА на МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ (КАБИНЕТА МУ) .