46

Гробокопач

преди 4 години

То и при нас е абсолютно същото! Електората се надява на Бойко, но в същото време търка билетчетата на Пеевски;))) и рани Богът Сокол;)))

45

Анонимен

преди 4 години

Скъпотия и безработица мъчели Турция?!?!И това от устата на ***?!?!?!

44

Анонимен

преди 4 години

Стига ривали за турците бре! Русия ще и удари едно рамо и догодина Турция ще надмине Китай. Ето, С 400 им дадоха без пари. Може да им подарят няколко Су35. Как подариха на сърбете бракуваните МИГ29К! Турците са мюсулмани и си нямат дядо Коледа. Чичо Путин ще го замести. Още патоци ще направи и ще намали газта до без пари. Да му мислиме ние с гайдите, дето си нямаме Ъ400.

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Турция си е третия свят от където и да я погледнеш. Всичко друго освен Истамбул е леш и живее в 18 век още с каруците и магаретата.

42

Я па я..!

преди 4 години

Че то и в Русия и при нас е същото.

41

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43За 19 години това ли му е "процъфтяването" в султанския стандарт на живот?Защо изпъдените от Тошо "екскурзианти" или емигрират в Германия, или тихомълком се връщат при родата си Кърджалийско, Смолянско, Аскьовско и Ямболско?Ти сега ли си по-добре, или преди 19 години, прясно обран от поредния фалит на държавата през 1996-97 година г.?

40

Анонимен

преди 4 години

Някои тук пишат небивалици, третият свят била Турция.Турция не е приета, и скоро няма да бъде приета в ЕС поради редица причини, но последната е икономическото състояние, което колкото и да пострада последните години пак е много по-добро и завидно от нашето.И магистралите са им магистрали, и влаковете са им истински скоростни влакове а не като нашите които се палят и горят в движение и са от времето на "Дядо Йоцо"...

39

Анонимен

преди 4 години

До 48 А България кой свят е? Четвъртия или петия?

38

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7България понеже е по-напред от Турция, та се обади и ти...

37

Йокин

преди 4 години

И на поляците,помагахме,а де са те,къде сме ние.

36

Анонимен

преди 4 години

през времето на соца българите работеха един ден запомощ на други страни и аз предлагам един ден да се работи за турция да помогнем на бедните турци нали унас е подобре е живота ни народа ни е богат .в бг на черното казваме бяло ние сме такива като сащ в сащ казват че кравата лети има крила и света трябва да го потвърди особено членките на нато

35

Анонимен

преди 4 години

Не само тях

34

Анонимен

преди 4 години

Горките турци, преуспяващата българия да иде да им помогне за да излязат от беднотията. Това Днес.бг срам нямат.

33

Анонимен

преди 4 години

Преди Ердоан да поеме управлението на Турция през 2001г.-годишна инфлация от 110%-доход на глава от населението - 3,300$ номинален, 7,200$ по ППС-военна промишленост - 90% зависима от чужди държави, внася всичко - от снаряди до самолети.Днес:- годишната инфлация се покачи на 21%- доход на глава от неселението за 2019 - 9,000$ номинален, 28,300$ по ППС- военна промишленост - 22% зависима от чужди държави - произвежда всичко - от подводници до самолети и спътници!

32

Анонимен

преди 4 години

Така е в ердоганския рай.

31

Анонимен

преди 4 години

Честно казано турците имат абсолютно лоши политици и международни съветници.Ако оставят България на мира и покажат, че наистина ни уважават като съседи и нямат никакви териториални или някакви други претенции сега и в бъдеще, те ще спечелят едни сърдечни приятели от българите. А ако имат приятели нас и руснаците това значи много. Гледал съм им териториите с Гугъл Мапс, те имат толкова свободна територия да поеме 5 пъти повече от тяхното население. Но тяхната лакомия ще ги унищожи.

30

Анонимен

преди 4 години

До от УикипедияКакъв "противник" на Борис,ти шегуваш ли се,хахаха?Синът на цар Борис - Владимир е организрал бунта в полза на езичеството и срещу християнството и баща си,затова и Борис ослепява сина си Владимир и слага на престола другия си син - Симеон Велики!

29

муспи

преди 4 години

Абе толкова делиорманци и пишат на Кирилица?! Ще излезе че турция е диваци събрани от евреите между Черно и Каспийско морета, за да направят голяма и голташка държава и я блъснат в Християнска Европа. Пишете на туркилица! - че турция е дала на Европа азбука, че то, кажи го речи, султан евдоган плете импийчмънт на Тръмп! И ако този *** Тръмп остиска, султана ще наложи ембарго на САЩ и признае индианския геноцид!

28

Покръстването

преди 4 години

Покръстването през 866 г. не е просто Покръстване както в 21 век познават повечето които са ходили на Църква а насила Християнизирани и забележете и си запишете който отказвал и се съпротивявал бива наказван със Смърт , вие пак си казвайте от срам и позор Покръстването така ще си умрете и 13-то Поколение без да знаете и научите някога

27

от Уикипедия

преди 4 години

Непосредствено след покръстването избухва бунт в средите на няколко недоволни български провинциални (от комитатите) боляри. Техните основни опасения са от засилващото се византийско влияние. Бертинските летописи описват как Борис с малцината си верни успява, не просто да се спаси, а да потуши бунта и плени противника. Князът наказва със смърт организаторите и техните близки общо 52 рода.