108

Атомчо

преди 4 години

В ЕС има поне още 1 държава способна бързо да създаде успешна ядрена програма и оше няколко други държави, които имат такъв капацитет. Както и Франция има капацитет да увеличи арсенала си. След като успешно произведеш няколко хиляди защо да не го направиш отново?

107

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е кой очакват да ги нападне Европа Русия, сащ , Турция? Истината е че и САЩ и Европа са превзети отвътре от един паразитт, който се казва евреи и ги унищожава много последователно!

106

Анонимен

преди 4 години

Между другото, засега Франция най-добре се ориентирва в ситуацията. ЕС трябва малко да свие сърмите на патока зад океана, защото в ясно, че сме много далеч от приятелските отношения вече. Безспорно трябва европейска армия. И на рижия папуняк от вмирисания остров трябва да му се скръцне със зъби, което само Франция прави.

105

Гого

преди 4 години

Само се пишат глупости. За последните години се изписаха стотици постове за война със коя ли не държава във този сайт то не беше Украина, Северна Корея, Иран, Русия и кои ли не а не се покачва как сметките се покачват всеки месец и хората стават от бедни по бедни.

104

кво??

преди 4 години

До Анонимен"Предпочитам Франция пред твоето НАТО,което е избило тайно доста европейци!"Дано да си от тия "хора", които ще напускат България!

103

Анонимен

преди 4 години

Току що се смях,стигна се до там,че руснаците да защитават ЕС и да казват,че Европа няма да стане индиански резерват!

102

Martin Bormann

преди 4 години

Франция има 3тия по големина ядрен арсенал в света, предостатъчен да защитава Европа. Друг е въпроса, че тия оръжия са скъпички и Францетата не искат да ги "хабят" защитавайки други. И на последно място, ЕС все още не е държава и няма единна армия което означава, че военната доктрина на Франция не позволява да се използват ядрени оръжие за защита освен ако самата Франция не е нападната...

101

Анонимен

преди 4 години

На троловете да им е ясно,че не искаме провокации край границите си,без значение в коя държава около нас,нито конфликт с Русия или Турция!Не искаме и дрънкащи оръжия и всяване на страх у населението и бизнеса!Искаме качествена руска газ,за да не стоим на студено,тъмно и за да ни работи икономиката,за да има работни места и хляб за народа!Всичко останало е популизъм!

100

Анонимен

преди 4 години

Войните са локомотиви на историята.НАТО

99

колаборационист

преди 4 години

Френската политика е в упадък, защото неин президент е двойник на нашия бивш - плюнката.

98

Анонимен

преди 4 години

До NASAЕто кой и защо е измислил въображаемия комунизъм,за да унищожи Русия,не са го измислили държавите от източна Европа - https://youtube/watch?v=KSq7wtVeiKQ"Кто заплатил Ленину? Тайна века | Телеканал "История"А след това същите ,които измислиха комунизма,се бореха срещу въображаемия комунизъм с мотото "борба срещу комунизма",едни и същи хора, с една и съща цел,под различни маски на комунизъм и антикомунизъм!

97

NASA

преди 4 години

Добре че нищо не зависи от платените неграмотни комунистически *** по форумите, защото никаква земна сила не може да спре възхода на космическа Америка- единствената супер-сила в света, която много скоро ще изтрие от лицето на Земята враговете на Свободния свят.

96

Анонимен

преди 4 години

До Сата НАТОАми тъъпичък си доста... Само затова ти сложих минус.

95

Анонимен

преди 4 години

Минусите се слагат най-вече на *** коментари

94

Сата НАТО

преди 4 години

Не разбрах защо ми слагате минуси?Каква е функцията на Просията ?

93

Анонимен

преди 4 години

Предпочитам Франция пред твоето НАТО,което е избило тайно доста европейци!

92

Анонимен

преди 4 години

Гарант за Европа не са ядрените оръжия на Франция или на която и да е държава!Гарант са ...имотите на олигарсите,политиците и пропагандистите на Путиновият режим.Просто на руските военни няма да им бъде разрешено да ги унищожат.А като добавим и това,че освен повечето олигарси и децата на руските политици живеят на запад,е ясно ,че никога Русия няма да бомбардира Европа!

91

Сата НАТО

преди 4 години

Руснаците не са ни са се бъркали за нищо в управлението на държавите,сами управлявахме България,никой не ни стоеше на главата,за да ни командва.--------Прекрасно!В такъв случай Просията е излишна държава и можем да я изядем. За какво ни е да съществува?

90

Анонимен

преди 4 години

Франция не си дава ядреното оръжие на НАТО, значи се пази от държава от НАТО. Коя ли ще тази държава? Риторичен въпрос.

89

Анонимен

преди 4 години

До тикваА да,забравих да ти кажа,че и в Лувъра сме ходили и ми хареса.