12

Изгърбич Задвратян

преди 4 години

"и нато има интерес" лелче, молатиса, можеш повече.

11

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Толкова нелепа статия, че се чудв как написалият я има очи да се представя за жирналист!! Абсолютна боза!!

10

Амиии... да.

преди 4 години

До до анонимен 7Преди без телефоните бяхме по-добре. А и без интернет.Дори създателите му го твърдят. Аз просто се съгласявам.:)))

9

Млад чалгаджия

преди 4 години

Искате да кажате, че на Преслава, Анелия и Фикретинчо лайковете във Фейсбуката може да не са истински? И са си ги купили?Няма такова нещо. Ромите у нас имат голяма рода. Всяко ромско семейство е от поне петнадесет души. С родата стават общо около 500 души. Всеки от тях има поне по два телефона, един таблет, един лаптоп и една GPRS флашка за зор-заман.Значи една малка и скромна рода от 500 души може да реализирВа 2500 лайка. Бате, кой ще ти плаща за дъждовна вода като за минерална?

8

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 4Един политик или партия могат да си платят директно на Фейсбук за реклама и така да стигнат до бг избирателите.Ако си платят на чуждестранен сайт за лесно трупане на лайкове, то ще съберат лайкове от всички краища на света и 100 процента даже няма да знаят бг и само ще загубят от това.

7

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Милионите гледания на бг чалга и рап клипове се получават от това, че българите обичат песните да са на български и ги гледат по цял ден.

6

Анонимен

преди 4 години

Тази услуга няма смисъл и ще обясня защо.За какво ти е Фейсбук страница с много харесвания, като 99 процента няма да ти напишат и един коментар, няма са споделят и един пост и няма да кликнат на един линк. Ако имате отделени пари най-добре е да си платите на Фейсбук, Гугъл и тн

5

до анонимен

преди 4 години

накрая ще се окаже, че интернета е една лъжа за наивници.-----------Интернета е важна част в технологичната Еволюция на цивилизацията!А, "бал. ъ .ци" и "тарикати" в ежедневието ни колкото си щеш!Например с "телефоните измами"!Колкото и да ги предупреждаваш продължават да се хващат на "въдицата".Е, означава ли това, че заради "бал. ъ. ци. те." трябва да се откажем от телефоните!?

4

Анонимен

преди 4 години

Аз, "лайкове" в Нета не съм слагал, не слагам и нямам намерение да слагам!Най-често го правят тинейджърите и нобовете (които и стават жертви на измами в нета)

3

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 3А добро утро ..! :-)

2

Анонимен

преди 4 години

Тази платената услуга отдавна върви, не само за политици, а и за реклама. Евтина работа за yбитаци, а единствения виновник е фейса.

1

Анонимен

преди 4 години

Бизнес от много години. Аз съм програмист по професия- мениджър на средно ниво в немска компания, но имам и няколко бизнеса, 2 от които- онлайн магазини. Как за месец започнаха да печелят? Лесно. Наемат се хора за агресивна маркетинг кампания и реклама. Ако лайковете не са достатъчни, може да се прибегне до "платени" такива. Бизнес за милиони. Популярният е сигурен, харесван, доверен, печеливш. Това е. И, да, печеля доста и съвети са ми ненужни- от този бранш съм. Недоволни клиенти нямам.