20

fk news

преди 4 години

Как бе има някаква грешка? В Китай само просперитет, демокрация и капитализъм, мир и любов, трудолюбие и задружие :-) Там няма такива работи, питайте онези затворници...дето ги държат в кома, за да им вземат от органите, когато потрябва. Да-а-а-а. Изберете китайското, но помнете, че един мъдър китаец беше казал преди хиляди години още, че 'Евтиното излиза най-скъпо' а вие се сещайте в какъв контекст да го разбирате в 21век....

19

Анонимен

преди 4 години

В съобщението от картичката пише още - "карат ни да работим насила" и с това всъщност им нарушават правата, Боряна да оправи превода.

18

Анонимен

преди 4 години

До ПатриотИма, има.Той ги рисува с пръсти по стените.Няма да ти казвам в какво са потопени преди това.

17

Анонимен

преди 4 години

Да взема и аз да напиша на картичка.Иначе как ще се отървем от този Тиквун не знам...

16

???

преди 4 години

Какво лошо има затворници да работят?Все пак не са изпратени на почивка в спа център!

15

Анонимен

преди 4 години

Веднага да вземат пример от демократична България. За има няма 3-4 години от два милиярда ще станат застаряваща нация от 10 милиона пенсионера и 4 милиона прости некадърника!

14

Разчувствуван

преди 4 години

Ох, насълзиха ми се очишките, много се трогнах от нарушаването на човешките права в тоталитарен комунистически китай, ох, демокрацията е най-добрата система, ох много се разчувствувах...добре е живеем в демокрацията, ох...

13

Невъзвращенец

преди 4 години

За бога братя. Осигурете права за затворниците: секс свиждания, трева и алкохол за лишените от свобода, видео игри, телешки стейкове, редовни отпуски, даже и малки дечица за добрите педофили.. Вие луди ли сте!!! Картички правили, малко им е. Да чукат камъни като Джон Рамбо на -10 градуса. А и в Бг уж работят, та да си намалят присъдите. Къде е проблема, паляци??

12

Мевляна Руми

преди 4 години

Аиде с пуснаха опрките... Заядоха се и с Китай, нали го определиха като зачплачха за начционачлнатач си сигурност. Така тролджендърите ще имат повече работа, плюене не само срещу Русия.,но и срещу Китай. Блачзе им ще паднат цент

11

АнонимеН

преди 4 години

КОЙ НОРМАЛЕН БИ ОТИШЪЛ В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ!!!

10

Анонимен

преди 4 години

А русофилите получиха ли коледна елхичка от руския Гулаг ?------------Абе, не знаам за русофилите, но населението на Бг-ия получи Коледен подарък от бат Бойко с повишаването цената на водата от 1 януари 2020г!

9

Деградация

преди 4 години

Напоследък и антикитайската пропаганда все едно с брадва я дялкат. Поснах салза, дето викат силиконовите мацета в Сураттефтера. А това детенце на снимката да не е минало на кастинг пред същата комисия, която избра "изстрадалата малка сирийка Бана" преди време? Много пошлост, ама масовият ***.ил това обича.

8

до ЕС форевър

преди 4 години

Всички преатели на Русия са такива- нарушаване на човешките права, лагери, гонения, цензура и липса на свобода. -------------Първопише се "прИЯтели"ВтороЛичи си, че си чел "внимателно" брошурките на мумията Со. р.с!ТретоТова, че "Хората работят като роби за шайка олигарси на върха." е валидно за 99% от населението на планетата.

7

Анонимен

преди 4 години

А русофилите получиха ли коледна елхичка от руския Гулаг ?

6

Анонимен

преди 4 години

Ше по.вър.на от толкова много благородство и красота.

5

Анонимен

преди 4 години

A в OK откъде си мислят, че идват евтините стоки? Просто колониалната система се е пропукала в този случай. От всреме на време разни като тая и Грета откриват топлата вода. Няма как запада да подържа стандарта си на живот, ако не е за сметка на нечие ограбване. Надолу по веригата нещата с още по-зле.

4

Двойните стандарти

преди 4 години

А няма ли картичка за затворниците от лагера в Гуантанамо където сащ държат без съд и присъда отвлечени хора?!

3

ЕС форевър

преди 4 години

Всички преатели на Русия са такива- нарушаване на човешките права, лагери, гонения, цензура и липса на свобода. Хората работят като роби за шайка олигарси на върха.

2

баба Гана

преди 4 години

Ама, то това ангелче е като картинка от коледна картичка!

1

Анонимен

преди 4 години

Сега ли се усетихте, че там правата на човека означават точно (0) НУЛА, ZERO?Свобода за народа на Тибет, свобода за уйгурския народ, подкрепа за студентите в Хонконг!