12

Анонимен

преди 4 години

Едно голямо нищо! Промиха си мозъците с това "здравословно хранене". Същото е като с LGBT. Никой не ги пита какви са, но те, тръбят ли тръбят. Лично аз смятам, че всички отклонения от естественото имат психологическа причина, осъзната или неосъзната.

11

Анонимен

преди 4 години

Бе хубаво ама защо е хилурона/ силикона? Без корекциите щеше да е много по хубава

10

Анонимен

преди 4 години

От кърменето се отслабва. Ако се кърмише около година нямаше да имат толкова проблеми с теглото си. Все още не е научно доказано, но е на път да се докаже. Но всички предпочитат да са дебели, но хубави гърди и болняви деца, защото ги е страх да не загубят мъжете до себе си. Това е истината, която не изрича пред майките с цел да не ги обидиш

9

Анонимен

преди 4 години

Ше гладуваме и ше са обарваме по Коледа охохоохохохахахаахооооооооо.

8

Наблюдател

преди 4 години

Явно е наблегнала на тренировките на устните мускули, те са й най-силно развити като гледам.

7

Анонимен

преди 4 години

До MGTOWа бе баш си е гарантирано. Хранителните разстройства са признак на психически такива. Към това слагаш и културизма, който също е признак на изтрещял индивид, особено при жените. На бас, че има и малко изтрещяло кученце :-)

6

MGTOW

преди 4 години

Да, не е гарантирано, но е много вероятно, тъй като хранителните разстройства основно индикират личностен проблем. При мен пък бившата жена е с BPD и ми се наложи да изчета и аз цялата информация по темата.

5

anonymous

преди 4 години

До MGTOWИ аз същото си помислих. Бившия ми мъж беше borderline, той пък се тъпчеше без да спира с храна, беше отвратително. И беше и контролиращ и егоистичен. Все пак не можем да сме много сигурни за момичето, но е много възможно да е такава. Четох, че повечето жени с хранителни разстройства са такива.

4

Анонимен

преди 4 години

От силови трнировки се получават разширени камери на сърцето и други сериозни здравословни проблеми. А след преустановяване на тренировките (рано или късно се налага) идват и излишни килограми в изобилие, защото на "силовите" мускули им трябва енергия, което в един момент вече няма къде да отиде и започва да се натрупва. Силовите тренировки нямат нищо общо със здраве.

3

MGTOW

преди 4 години

Модерна, независима жена... Естествено с хранително разстройство. На бас се хващам, че е BPD. Контролираща, егоистична и като цяло PITA. Съжалявам всеки мъж, на който му се налага да се занимава с тази.

2

Анонимен

преди 4 години

Всичко идва от храната! Ние сме това което ядем.

1

Анонимен

преди 4 години

*** дава съвети...