108

Анонимен

преди 4 години

Ау, 40 чуми да ги хванат.

107

Народа изпростя

преди 4 години

До Василевне 30 а +41. %

106

Американец

преди 4 години

И кво като си вегетарианец. Не знаеш ли, че в зеленчуците и във всички растителни продукти е най голямото гмо.....? Разбирам, ако всичко сам си произвиждаш. Ако си го купуваш, все тая пак се тровиш....

105

Бай 100ян

преди 4 години

Скъпите цени ги усещат тези които си купуват ежедневно местни продукти от магазините.Аз си взех половин прасе, 100-120 кг . Платих 60-70 лв повече от миналата година но цяла зима ,че чак до лятото ще имам суджуци ,луканки и вратни пържоли био-качество.А онея които само ревът без да си мръднат пръста ще ядат буклуците и ще реват ,че им е скъпо!

104

Баце

преди 4 години

Ако не можете да си позволите месо- яжте брутен вътрешен продукт- от него имаме в изобилие. Спокойно можете да хапвате и икономически ръст или кредитен рейтинг.

103

Да допълня...

преди 4 години

До факт 112 Аз се отказах и от секса .

102

факт

преди 4 години

Вегетарианец съм от известно време и не съжалявам за това свое решение. Принципното действие е същото, както при отказ от консумация на алкохол, отказа от тютюнопушене и други подобни пороци. Балансирано хранене, включващо полезни и вкусни ястия, имаше по училищните и ведомствените столове едно време.

101

Пенсионер 36г. стаж

преди 4 години

Пържоли, кебапчета, кюфтета, луканки - от близо съм виждал последно 2008ма година май беше, оттогава - само на снимка и ако видя някъде да продават на улицата, това е. Те и без това не са хубави като едно време. И 30лв. да ги направят, все тая то отдавна цените са извън възможностите ми.

100

Анонимен

преди 4 години

Вие се набутайте сички по градовете, па чакайте евтино месо. Ше опъвате уши от глад в апартаментите, вие кво си мислите. Някой трябва и да рине на кравите и да забърква на прасетата.

99

Я па я..!

преди 4 години

Що уиски се изкупи , що пуйки и патици..... Купуват като не видели 45 години.

98

Пенсионер

преди 4 години

В Кауфланд варено пушени св. уши 15 лв. Солена сланина 14 лв.Кебапчета , кюфтета на двойна цена.Шоково поскъпване на хран. продукти , а заплати и пенсии с мижаво увеличение. Обедняването продължава.Пари има , желание няма.

97

Зозо

преди 4 години

Да му мислят гладните, дърти ***. Аз си купих 1/2 теле от един ***, дето ги пасе в гората - свободни. Грам фураж не са видяли. Е верно малко е постно, но е истинско месо.

96

Анонимен

преди 4 години

Ами Коледа е!Все пак трябва някой да бъде заклан..в случая - потребителите!

95

Посетител

преди 4 години

Народа ще яде пасти ...

94

Анонимен

преди 4 години

Цената на месото е много по-висока, защото е напомпано с течностти. Наскоро официално си признаха, че 50% от месото са допълнително вкарани течностти, наричат го окрехкостяване, а то си е пладнешки обир. Регулаторите се правят на нищо не разбрали.

93

Анонимен

преди 4 години

Че то не само месото, всичко поскъпна! Данъците и те, наскоро четох, че и данъчната оценка на имотите ще се корегира /познайте на къде/! Каргофелия щяла дя въвежда нова система за билетчетата за гр. транспорт, което си е едно скрито повишаване на цените! Неотдавна маслото поскъпна и някакви употребявани латексови изделия се съдраха да ми обясняват, че видите ли, било само временно и пр. До колкото знам само сопите още не са поскъпнали, тъй че побързайте да се снабдите, за да нямате после оправда

92

заповед

преди 4 години

Не яжте животни!

91

САМО ГЕРБ

преди 4 години

Стига сте се занимавали с глупости, ами кажете кво още има за трепане и унищожаване, че от партията не може се сетим...

90

Цв.Цв

преди 4 години

Чакам с нетърпение коледното послание на Вожда,за да разбера в какъв разкош живеем.в какъв икономически подем е държавата,как се вдигат ежегодно доходите.Такова икономическо чудо и Япония не е сънувала.

89

Анонимен

преди 4 години

Пианството на един народ......