56

До До 52

преди 4 години

Не е така. Благодарение на онзи необмислен внос на хора от друг етнос, населението бележи скок с 5%. Шашмалогии в статистиката се правеха и тогава, според изискванията на властта.Що се отнася до Освобождението, пред руската войска бягат много мюсюлмани и ромите са солиден процент сред бегълците, заради участието им в башибозушките изстъпления. Тогава българските земи донякъде се прочистват от елементи, склонни към разбойничество. Безотговорната инициатива на Т.Ж. пак вкарва такава напаст.

55

До 52

преди 4 години

Демографската криза започва от идването на комунизма в България. През 50та средна възраст 27.9. през 85та 36. Раждаемостта не е била достатъчно и затова младите намаляват като % спрямо възрастните. И ето. Повишаване на средната възраст. Отделно абортите, дето бяха повече от раждаемостта. При комунизма, най-голямото увеличение на населението е било 1%. При цар Борис 44та от 6 млн, 179 хиляди раждания, тоест почти 3%

54

Анонимен

преди 4 години

За техния стандарт това е половин заплата.Ако не бяхме правили недоразвит социализъм,паради и манифестации, тази статия щеше да е излишна!

53

Анонимен

преди 4 години

Който иска да гледа деца - прави деца. Който не иска - си намира оправдания.

52

До 52

преди 4 години

Процентът на тези, за които пишеш, плавно нараства откакто я има България след Освобождението от турско робство. Няма резки скокове до 1990 година, но от края на 1990 започна лавинообразното им нарастване. Има статичстически справочници от онова време, там си пише кои колко са, при това по произход, т.е. истината, а не както е сега - човека от един етнос, а се пише от друг етнос.

51

Анонимен

преди 4 години

В България еднократната помощ при раждане, както е ежемесечниъте детски, трябва да се получават от всички като процент от дохода. Примерно еднократната помощ при раждане да е 10% от осигурителните суми през последните 12 месеца, а детските да са или по-същия начин - или чрез по-малък или никакъв Данък върху дохода. Примерно за първо дете 1% от осигурителната сума на двамата родители, за второ дете още 2%, за трето дете още 3% и за всяко следващо по още половин процент. При по-нисък данък за 1 де

50

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerДемографската криза е започнала след 1985 г. Оттогава започва отрицателният прираст - ежегодно, починалите са повече на брой от родените.Никой обаче не ни е дал кратка и ясна справка за пълзящата подмяна на генофонда на нацията. След урбулешкия внос на роми през 60-те години на 20-и век, чак до 1973 г., как расте ежегодно тяхната численост благодарение на стимулите за размножаването им?

49

Анонимен

преди 4 години

До kireza В ДИ всяко второ е от китаец и рускиня. Как няма да имат по 6, като в Китай не дават.

48

Анонимен

преди 4 години

Слава богу! Сега всичките ни роми ще изровят гръцки произход и ще си вземат "грчки пастоши". Топим се, топим се! Непрежалима загуба на автохронно население. Социалните тука направо ще фалират.

47

Така е ..

преди 4 години

Ето го решението на демографската криза. Нашето НС няма какво да умува. Рецептата е ясна.

46

Вариант

преди 4 години

1. Детски само на навършили 18 год и 9 мес.2. Помощи за деца - само под формата на отстъпки от ДОД от заплата или печалба от дейност.3. По- високо образование - по-големи помощи. На хора без средно,което е задължително - йок !

45

kireza

преди 4 години

ДА,ТРЯБВА ДА СЕ ПОВИШИ РАЖДАЕМОСТА,НО ОТ ТОВА ЩЕ СЕ ВЪЗПОЛЗВАТ НАШИТЕ ТЪМНОКОЖИ "БРАТЯ",ТЕ И ТАКА СЕ ВЪДЯТ КАТО ПЛЪХОВЕ....А 2000 ЕВРО НЕ Е НИЩО...В РУСИЯ ЗА ВСЯКО НОВОРОДЕНО ДЪРЖАВАТА ПЛАЩА ПО НАД 6000 ЕВРО,Т.Э. 450000 РУБЛИ....В ДАЛЕЧНИЯТ ИЗТОК ЗА КРЕДИТИ ЗА СТРОИТЕЛСТВО ПЛАЩАТ САМО 4%,ОСТАНАЛОТО СЕ ДОТИРА...И ДАВАТ БЕЗПЛАТНО ПО 10 ДКА ЗА СТРОИТЕЛСТВО И ПОМИНЪК....НО В РУСИЯ МНОГО ОТ СЕМЕЙСТВАТА ИМАТ ПО 6 - 10 ДЕЦА...ЕТО ТОВА Е ГРИЖА...

44

Анонимен

преди 4 години

България дава много повече ама за некачествен материял!Социалните от Бюджета са милиарди

43

Анонимен

преди 4 години

Тука експертите които коментират да ми кажат защо ГОРАНОВ се е разписал да се внесат 730 хиляди тона *** през последните 5 години!

42

Т.Шак

преди 4 години

И ние трябва да въведем такава глоба за всяко новородено в маалата.

41

HeinrichHimmler

преди 4 години

Бойко продаде държава ***! Бойко спря Белене, сега праща специалисти на Тръмп да гледат за подновяване на проекта. Кухата му кратуна ако не гледаше само да краде досега да имаме нов Аец ! Бойко продаде и КТБ ама ти си с плосък мозък , за да го разбереш

40

Анонимен

преди 4 години

Държавата я продаде бсп, не герб

39

HeinrichHimmler

преди 4 години

В България се говори за демографска криза от 20 години , но Гербавите знаят само да крадат, а да дадат нещо на народа и да го стимулират да ражда не... нещастни *** продадохте си държавата и народа!!!

38

Енгелс

преди 4 години

В България трябва да има стимул само за второ. За първо няма нужда, още повече няма нужда за трето, четвърто и т. н.

37

Анонимен

преди 4 години

Щом Мечката потропа у съседа ще потопа и на твоята порта. А дано Бойко.