44

Анонимен

преди 4 години

Ами нека руснаците направят космически кораб за седем човека, щом са толкова добри.

43

Читател

преди 4 години

Четейки статията за тази и други подобни "победи" разбирам че днешно време НЕ Е ВАЖНО какво си направил и дали то е добро или некадърно , дали е за добро или харчи излишно пари ВАЖНОТО Е да имаш послушни медии дето да ти раздуят победата до Космически размери или да замажат тихичко провалите и стадо верни и нахъсани Тролчета , закупени за жълти стотинки от някоя ПР агенция дето да създаватспоред случая илюзия за всенародна радост или недоволство в коментарите .

42

ogin

преди 4 години

Струва милиони а е бок/лук

41

Анонимен

преди 4 години

Нищо де, нали кацаха с допотопната техника на луната и караха джипката там горе. Сега има ФБ и инстаграм пак прогрес майна.

40

Анонимен

преди 4 години

"МИР" е руска орбитална станция, пише го навсякъде в нета. По-добре да вярвам на това, отколкото на няколкото избутвачи на тор, влюбени в краварите------Мир я свалиха от орбита, тази сега е друга станция, глуп чо. Колкото до Старлайнър, това му е първият полет до орбита и като за сефте си е много добре.

39

Анонимен

преди 4 години

Баси и на Луната да искаха кацнат!хахахахохохо

38

Анонимен

преди 4 години

Егати успеха! Важното е, че се е върнала. Сега ще се отпуснат още няколко милиарда и догодина пак и пак, и пак, и все ще стане.

37

Анонимен

преди 4 години

Руската Мир ПАДНА НА ПАРЧЕТА, няма " Мир", няма и никакви изгледи да има някога! Ако американците зарежат подръжката на МКС, което е 100% от щатския данъкоплатец и МКС то отива за скраб в атмосферата! А рашистанците с миниатюрните си САюзи ще качват метео апаратура за озоновата дупка на Грета! Колкото до Луната, там е стигала само САТУРН5 НА ФОН БРАУН! Най- вероятно тази цел ще постигне и космическия кораб на Мъск след година, две, при това VIP пасажера е японец

36

ПроСоТо

преди 4 години

и нека всеки,който не е падал на главата си като бебе,да си зададе въпроса:-Как така аджеба,след като СЕГА,при тия суперкомпютри,"джипиес" и други навигационни системи, краварите така и не успяват дори и да се скачат с МКС,НА 400 км от Земята,а тогава-преди половин век,са "успяли" с каменните ракети на Флийнстоун да направят толкова сложни маневри,като навлизане в окололунна орбита,МЕКО кацане на повърхността,обратно връщане на "екипажа"..?!Още ли вярвате на ПРОБИТАТА от всякъде сага?!

35

Анонимен

преди 4 години

"Капсулата" била "кацнала"???Всъщност се приземи на парашути. Криво -ляво излетя, едва не се разби, със зор кацна и пропагандаторите започват с готовите пропагандистки текстове.Добре, че поне не се разби и не уби хора.Това е единствения успех от цялата работа.

34

Fate

преди 4 години

Краварите са поне 50 години след Руснаците

33

Анонимен

преди 4 години

Леле какви мислители виждам долу. Мисията не успя да изпълни всичките си планираи цели, каквито и да ги дрънкате, това са фактите. Имаше 2 сериозни проблема, и двата бяха доста необясними. Особено това с пропуска в комуникацията е голяма греда. Боинг се опитаха да го изкарат като грандиозен успех, но за всички беше очевидно, че не е. В космоса, всяко нещо което не минава по план е провал и потенциално бедствие. Космосът е много неприветливо място, ако не знаете.

32

Анонимен

преди 4 години

"МИР" е руска орбитална станция, пише го навсякъде в нета. По-добре да вярвам на това, отколкото на няколкото избутвачи на тор, влюбени в краварите

31

Анонимен

преди 4 години

МКС реално НЕ Е международна, а чисто Американска станция!!! 90% от модулите бяха качени в ниска земна орбита от СОВАЛКИТЕ, а не от сОЪюзите на рашистан! Руски модул извън техния е само ***! Това не е майтап, а РЕАЛНОСТТА!

30

Сата НАТО

преди 4 години

Освен тва товара зависи от ракетата-носител, а не от кораба-----Товарът зависи от кораба.И няма какво да мучите, това е тестов полет.Важното е, че се е приземил нормално.И между другото, космическа станция "Мир" няма.

29

Анонимен

преди 4 години

До 29Най-важният етап е извеждане в орбита и обратното завръщане, а не скачването.До сега няма жертви както руски, така и американски за несполучливо скачване, а при излитане и при приземяване.

28

Анонимен

преди 4 години

До 29Най-вредният етап е извеждане в орбита и обратното завръщане, а не скачването.До сега няма жертви както руски, така и американски за несполучливо скачване, а при излитане и при приземяване.

27

ПроСоТо

преди 4 години

аз НЕ злобея!!!!!..ВСИЧКО се случва по пътя на човека към Космоса....Друго ме смущава:-След като ВСИЧКИ напъни на Кравария да си "върне" "статута на Лунокацнала нация" СЕ ПРОВАЛЯТ,..ден след ден,защо просто не ПРИЕМЕ И ПРИЗНАЕ ФАКТИТЕ?!?!..Разбира се,въпроса ми е риторичен!...За БОЛНИТЕ "мозъци" отвъд Океана просто няма друга алтернатива,освен да се оакват и оакват и оакват,..и да "НАЛАГАТ САНКЦИИ"........"Мери Крисмас"!,бродерс енд систерс.."Не кради!..НЕ ЛЪЖИ!"И другите.ЗАБРАВИХТЕ ЛИ ГИ

26

Анонимен

преди 4 години

Къде къде по-лесно е да оцелиш Земята, отколкото МИР. Пак си е добър опит, от страна на американците, адмирации. Още 20-30 пъти и може да се закачат, няма лошо да се пробват

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22Хо-хо-хо-хо.................този пък започнал да сравнява с Георги Иванов! ТОВА ПРЕДИ КОЛКО ГОДИНИ БЕШЕ БЕ умнико????? Та тия досега да не са спали, щом ще се сравняват с онази техника!!!