66

Гост

преди 4 години

Петрол петрол и пак петрол.Всички войни и страдания са за петрол.

65

Ангел

преди 4 години

Е как каква е целта .Каквато е целта на САЩ в Близкия изток .Петрол, петрол и пак петрол. Който може да си го позволи завзема пребитите ислямски държави и си осигурава бензин на по 0.66 евро цента средна цена в Русия и 0.57 евро цента средна цена в САЩ . Останалите като не можем да си позволим такива войни плащаме двойна цена спрямо тази в САЩ!

64

Анонимен

преди 4 години

68 много си информиран бе,кой какво е дал кой какво е взал,кой за какво са бори

63

Анонимен

преди 4 години

Ами, че и в Сирия е същото. Още бащата на Асад си е превратаджия при разрушаването на ОАР. Путин пък загуби изборите през 2012 от КПРФ и ги фалшифицира, като купи Зюганов. Тогава Зюганов се покри докато отмине всичко. Ако Путин беше загубил (а той реално загуби), сега Русия щеше да се управлява от комунисти. Това беше и една от причините да влезне в Крим, ако не основната.

62

до 68

преди 4 години

Кое е легитимно,кой го избра? Това,че тук се преписва западната преса не придава никаква легитимност на правителството в Либия!

61

Анонимен

преди 4 години

В същност Триполи ВЕЧЕ поиска помощ от Турция и подписа договор за взаимна помощ. В замяна предостави достъп на Ердоган до морската си икономическа зона за ужас на Гърция. Понеже Триполи е легитимното правителство, то навлизането на турски войски и изграждането на турски бази там ще е легитимно, както и на руснаците в Сирия. Ако руснаците ударят Триполи, това рарвързва ръцете на Турция в Сирия да си прави, каквото си ще. В тази боза не може да не се намеси Израел, защото му стягат обръч.

60

Нищо ново

преди 4 години

С каквото се е заел Путин, не се е провалил. В Сирия правителствените войски вече контролират 85% от територията на страната. Сега иде ред на Либия.

59

Анонимен

преди 4 години

американофилчета,пихте ли си хапчетата тази сутрин?Като гледам май несте

58

Анонимен

преди 4 години

До 67Власта в Триполи не е поставена от САЩ,американците се отдръпнаха от Либия,а що се отнася кой свали Кадафи главният виновник е Франция ,главно тя бомбеше Либия,американците я подкрепиха!Обвиненията ,че янките са там където има петрол ,тук не важат,руснаците може да бъдат обвинявани за това,също и Египет който предостави танкове на Хафтар.

57

1234

преди 4 години

Кой е законно избран? Сащ смъкнаха кадафи законно ли? По скоро залагат на този който ще стабилизира нещата. Сегашната власт нали сащ я сложиха?

56

Руските свине

преди 4 години

Обичат да изтъкват, че в Сирия са единствените поканени от "законно избраното правителство". Но за Либия не обичат да казват, че Хафтар е противник на законно призната на власт. И, че вс щност не подкрепят сепаратист.

55

Анонимен

преди 4 години

Мачкай турците, Вова!

54

Фили и фоби

преди 4 години

Тук някакъв се изхвърлил, че само фобиите били патология, пък безумното прехласване по нещо, включително трепетното възхищение от бандитско-корупционната Русия, било много готино. Я да му напомня - некрофилия, зоофилия, педофилия... В същата категория са и русофили, и американофили, и НАТОфили, и евразиофили, и всякакви други идолопоклонници и запалянковци. Вие си се възхищавайте колкото ви душа иска, само не забравяйте - когато атовете се ритат, магаретата... какво им се случвало?

53

Русия в ЕС ?

преди 4 години

Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.

52

Русия губи

преди 4 години

Сваляйки цените на петрола всъщност Тръмп наказва Русия и Путин, защото Русия нищо качествено не може да произведе и живее само от износ на петрол. А Путин си мислеше, че Тръмп е приятел на Русия, каква наивност...

51

Анонимен

преди 4 години

E как каво? Да пречи на Запада ествествено. Нали си размениха местата, или по-скоро ние се присъединихме към другите. Същата пропаганда и същите локуми, даже къде по-голяма зависимост. Толкова сме свободни, че все някой ни наказва за нещо.

50

Кинжал зА фащ

преди 4 години

Щатите разсипаха африка, добре ще е Русия да помогне! Където е стъпил американския юда, само смърт, разруха, мизерия и безнадежност! Време е да сменяме лагера братя Българи!

49

Анонимен

преди 4 години

Целта е ясна, да *** целия изток, да сложи корумпирани главатари и да им точи ресурсите.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 47Забрави да добавиш че собака си ТИ!

47

Martin Bormann

преди 4 години

До 50)Ето виждаш ли, че сам самичък стигаш до извода, че съм прав за лъжицата....