11

Анонимен

преди 4 години

А Англия колко века е владела колонии и какви богатства е натрупала от тях?

10

Анонимен

преди 4 години

Точно тоя свърши услуга на ГЕРБ на евроизборите. Не му щем мнението.

9

Оставете

преди 4 години

ГЕРБ на мира !Гледайте си проблемите в БСП,а те са твърде много !

8

Анонимен

преди 4 години

Станишев, ти защо въведе 10% данък? В чия полза е той? - На богатите или на бедните?Да въведат такъв данък не посмяха всички десни управлявали преди теб.Станишев ти не си никакъв социалист, ти си цоциалист, знаеш само да цоцаш, да цоцаш по много и от България и от ЕС. На път си да се задавиш

7

ала -бала

преди 4 години

Къщяло бе.. този?

6

Анонимен

преди 4 години

не може без Серго лявото преди празници. По негово време партията си беше чисто ДПС и истински "лява". Корнито си е ученичка на завряния зет, каква да е партията?

5

Анонимен

преди 4 години

При социализма българите живееха най-добре, това са най-добрите години за Бългаия. А тази партия от бивши партийни функционери сега няма нищо общо със социализън, това са едри капиталисти и олигарски които само използват името да лъжат и подвеждат хората, защото всеки помни добрите времена на социализма и вижда мизерията днес при демокрацията. Но БСП не предлагат друго освен същата мизерия и капитализъм.

4

Анонимен

преди 4 години

Станишев е добре, ако не пред всички, то поне пред себе си да се замисли, на първо място, защо лейбъристката партия в Обединеното кралство отнесе преди по-малко от две седмици такъв изборен пердах, какъвто не е получавала от 1987 г. На второ място, като шеф на ПЕС, не носи ли той отговорност за този изборен погром поне толкова, колкото и политическият неудачник Корбин. Вярва ли си Станишев, този европейски Корбин, че и този погром може да бъде приписан на Нинова?

3

Анонимен

преди 4 години

Да съсипеш партията си, да избягаш в европарламента и после явно да си против новото ръководство това всички го наричат предателство Винету не е и сънувал за такъв съюзник.

2

Анонимен

преди 4 години

Станишев, бесепарите те мразят.

1

Убре

преди 4 години

Шергей Шалом Станишев е евреин.