19

axa

преди 4 години

какъв ЕС виждате бре - германия и франция - марионетки на либерастодемократите цицат останалите държави, всички ние сме техни бананови републики. Абсолютно цялата ни икономика се държи от чужди фирми- от хотелите ни до заводите, мини, енергетика, земеделие, животновъдство, транспорт, всичко, цялата ни работна ръка е там, образованието и подготовката на нашите деца и внуци е изцяло еврогейско. Още ЕС за вас *** и прости колкото си искате, малко ви е, хубаво са ви почнали та да ви довършат с вашите деца и внуци.

18

sus bre

преди 4 години

някой мъти мозъците на тъпите еврог'ейци че Тръмп и Русия натискат Англия да излезе от ЕС. Другари, причината Англия да излезе е ЕП и ЕК, т.е. вашите *** управници, марионетки на либерастодемократите от сащ-клинтъновци, обонговци, сороси, гейтс, бесос и прочие ***. С кого ще се сдушат после си е тяхна работа, но причината да излязат от ЕС не са ви Тръмп и Путин, да въ в тъпите еврогейци, прости.

17

Анонимен

преди 4 години

Copy...paste ще се събират догодина

16

Нашенец в UK

преди 4 години

До АнонименНашенците, стегнахте ли куфарите на острова?Не ми се налага . С двойно гражданство съм . Мога да ходя както в европейската зона , така и в САЩ , Канада, Австралия ...... без проблеми . Това лято веднага след почивката ми на Гран Канария отидох да си видя роднините в Аделайда/Австралия . Много ми се зарадваха . Голям купон си направихме по баровете в Мелбърн ....А ти как си ?

15

Анонимен

преди 4 години

Очакваше се. Няма да има сделка с Европейския съюз . Няма да се налага . Само няколко формални договорчета . А на мястото на изтеглящите се от Кралството европейски компании много пъргаво ще се настанят американски . Бизнеса , както и природата не търпи празни пространства .А Борко отива на последен инструктаж при Тръмп , както и за похвала и щипване по бузката . Също като наш Бойко.

14

Анонимен

преди 4 години

Някой го е стегнала шапката.

13

Анонимен

преди 4 години

Нашенците, стегнахте ли куфарите на острова?

12

Анонимен

преди 4 години

Англия става 52-ри щат на САЩ.Шотландия става щат на ЕС.

11

ПроСоТо

преди 4 години

"Кел сюрприз"!..Та то беше ясно,че Британия напуска не просто така-да се махне от ЕС,а да СЕ СДУШИ със Щатите.И така,стъпка по стъпка,Кравария гони целите си..А една от тях и най-важната е да се разруши ЕС...Измъкнаха британците,налагат постоянно претъпи "санкции" на останалите,и така..Да се готви Китай!...Русия не е хапка за тях..

10

Анонимен

преди 4 години

Отива на спявка.Имструкциите трябва да се спазват.

9

Анонимен

преди 4 години

Тръмп амбициозно ще прекара Джонсън с търговското споразумение.

8

Анонимен

преди 4 години

Сащ и Великобритания ще се съюзат първо търговски, а после и вонно. При това положение Франция и Германия ще духат супата.

7

Смит енд Уесън

преди 4 години

Германия си отива така или иначе.1871-2020

6

До 4

преди 4 години

Монсанто ги купи "Байер", така че сега ще се крият зад немското име и спокойно ще си пробутват отровите по света (и у нас)Да ни е честито!

5

Джулия

преди 4 години

Ще ходи разбира се. Време е за инструктажа в Белия дом. Дали ще го объркат като нашичкия? Те янките не са много начетени. Направиха Борисов белгийски премиер, тоя в коя ли точка на земното кълбо ще го забият?

4

Анонимен

преди 4 години

Иска да пробута отровите на Монсанто, да им е честито на бритиш хомосекшуълите!

3

pipo

преди 4 години

Ей, как ги сапунисва тия англичани, Тръмп. Тоя ще ги хлъзне яко и ще се наденат яко накрая.

2

Анонимен

преди 4 години

Да, ГМО соя и царевица срещу уиски. Но скоро подписа на Джонсън нямада важи за Шотландия и Ирландия. То и подписа на Тръмп не струва нищо, че всеки ден може да му хрумне да отмени всичко подписано досега, канто вече нянолко пъти го направи. И двамата старци закопават страните си, и то бързо.

1

Анонимен

преди 4 години

Питайте Паси защо Джеръми Корвин не стана премиер.Защотона хората им писна от подобни на Паси и Плевнелиев.