6

бай Ван

преди 4 години

Дали един разгоеор ще стигне по първия въпрос оставям на авторите, и като допълнение използвам случая да попитам експертите по разговори, колко разговора ще трябват според тях за премахване на визитеза Щатите.

5

Анонимен

преди 4 години

Ще спаси ли един разговор по телефона отношенията на САЩ и Китай?-------------Не-ъ!!!!!Взаимното недоверие е много високо....Абе..., късно е за всеобемни компромиси!Тъй, че...

4

До 3

преди 4 години

Какви капиталисти са американците? Те живеят на заем, благодарение и само на долара. Харчат в пъти повече , от колкото им е бюджета,а Китай нямат външен дълг и реално са първата икономика в Света.

3

Анонимен

преди 4 години

Тръмп като нашия Бойко, разни пинчери само го лаят, обаче се оказа че има голям *** и яко налага с него

2

Гостенин

преди 4 години

Абсолютно НЕ, разбира се.Тези от Глобал таймс са се завивали със мокри вестници.Въпросът е принципен, а не :Аууу, колко си готин.Тавариш Си да гледа как днес тавариш путин бе поставен "раком" и много-много да не се опъва.Щото главната цел е той, а не путин. путин е косвена жертва.

1

Тъй, де!

преди 4 години

Китайците станаха изпечени капиталисти, въпреки, че се бият в гърдите, че са комунисти.Но по-добри капиталисти от американците не могат да станат. Затова ще слушат бай Тръмп иначе ги чака икономическо задушаване. Досега американците само ги пошляпваха, но май това ще е достатъчно.