52

Дедо Курт

преди 4 години

*** като ти гледам лъжливата и мазна физиономия наистина изпитвам ,,тревога,,

51

Анонимен

преди 4 години

Ето я първата помощница напредателя борисов. Двамцатавзаимно продават интереситена България.

50

Анонимен

преди 4 години

"балис ***, включително болнични, които инвеститорът иска да промива във водата населото и да пуска отпадъците в реката."Това значи отровена вода и отровена земя за много поколения напред! Протестирайте, хора! Дигни се, народе!

49

Анонимен

преди 4 години

Права е.

48

Анонимен

преди 4 години

Тревогата на Нинова са... парите. И се сгодиха с ГЕРБ.Реално Бг е без опозиция.Станишев предупредил, че БСП се герберизира.

47

Гражданин

преди 4 години

Да-а-а,Нинова,права си- наистина за тая година думата е "Тревога"!Но тревога за това, че още ти се дава възможност да тормозиш хората с празните си приказки,че още си развяваш "байрака" безнаказано и никой не ти е потърсил сметка за приватизационни те проце си,че в теб,която горещо пледираш за промяна - няма никаква промяна ?! Освен джобовете ти всичко друго при теб е ала-бала ...като един балон! Но,какво да се прави - простия човек си е ***!

46

да

преди 4 години

Според мен думата на 2019 година е СУБСИДИЯ!!!

45

Отговор

преди 4 години

До Анонимен 50 Всички медии имат такива гл. редактори , ама са неграмотни.

44

Анонимен

преди 4 години

Нинова е права.Тоя *** е срам и позор за България, и опасност за нас и децата ни. Това са много хиляди тонове! Не само да забранят внасянето му, но и да го върнат обратно!

43

Как Сийка

преди 4 години

***,Нинова,ти с такава злост и злоба плюеш и храчиш,че чак си се оплюла - вай,завалла!Вече даже не четем материалите с теб и за теб - все едно и също и затова ни омръзна ! Ве че навлизаш във фазата " като пееш ,Пенке ле,кой ми те слуша! "Как не можа да кажеш една умна приказка ,а само бълваш изобилие от пошлости ?! Колкото и да се напъваш не можеш да "родиш" нищо свястно ,ха,ха,хааа...

42

Анонимен

преди 4 години

Приватизира но не фалира а ГЕРБ приватизира и фалира предприятията,като остави само отровата.Пример Враца депутат от ГЕРБ трови града с приватизирания от него завод.

41

въпрос

преди 4 години

Много неща могат да се простят на една власт, но не мога да проумея........ как откраднахте парите на българите, как за няколко години фалирахте и опоскахте България, как приватизирахте предприятия,......, и въобще, как съсипахте държавата? сега ни се правите на загрижени и еколози, и на спасители, и на какви ли не, само и само да се докопате до властта! а другарко импексова?

40

Въпрос към Курнелия?

преди 4 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

39

Анонимен

преди 4 години

Потъвъща нещастница ! Радев и Нинова на носа на потъващия Титаник !

38

Анал из Атор

преди 4 години

Червената Жана дАрк от село Крушовица пак е изпотила гърдите, горящи от безсилен гняв и сатанинска злост!

37

Гледам и си мисля

преди 4 години

Защо не го каза преди скандала с италианския ***?!?!

36

Анонимен

преди 4 години

Споменха само за Италия,но не само от Италия се внасят отпадъци и смет,има държави от ЕС и държави извън ЕС от които се внася смет,това са 538 фирми,които внасят сметта!Дай им имената на фирмите и имената на собствениците в чужбина и в България, Нинова,ако не си популист и наистина се тревожиш за чистотата на въздуха и природата!

35

Щерю

преди 4 години

Слугите на КГБ в България трябва все нещо запънато и опако да кажат - инак Москва защо си хаби парите за тях...

34

Анонимен

преди 4 години

Купете едно място,някъде в някоя пустиня,където няма вода наоколо или подпочвени води и там направете сметища,а не в България!

33

Анонимен

преди 4 години

От 100 г най-голямата тревога сте ни вие