10

Анонимен

преди 4 години

Едно пояснение: въпросният рог (Horn) от нарвал е всъщност зъб на това сравнително малко китообразно, с който нарвалът рови дъното за мекотели, морски звезди и други животинки, с които се храни. В английската хералдика единорогът е кон с "рог" от нарвал.А инуитите (ескимосите) и белите мечки много обичат да го хапват.

9

Анонимен

преди 4 години

"Загадъчният човек, който си послужи с рядък рог от кит нарвал за обезвреждането на екстремист при нападение с нож в района на Лондонския мост миналия месец"Ето, човекът не е превишил пределите на неизбежната самоотбрана. Английския Хелзинкски комитет сигурно пик-ае газ.

8

Свидетел

преди 4 години

Историята е достоверна. Аз съм един от свидетелите на случващото се на London Bridge. Разбира се бях в автобуса, както много други хора, но думите на човека са 100% истини без излишни изгъзици и конспиративни теории. Жената пред мен на вторият етаж на буса засне видео & то отдавна се разпространява из YouTube, Facebook и т. н.Въпреки, че бе гадно, то за първи път в живота си се зарадвах, че полицай застрелва човек...... Моста бе пълен с туристи, включително дечица и ще ше да стане страшно.....

7

Чавдар Михов

преди 4 години

Тази история издиша отвсякъде. Или е превеждана с Гугъл преводач или просто *** нескопосано преразказва нещо, което е прочела на чужд език и не го е доразбрала.

6

Да питам

преди 4 години

Усман Хан да не е някакъв роднина на Садик Хан - кмета на Лондон .

5

Анонимен

преди 4 години

До МхмЩото някой Хелзинкски комитет ще се намеси, ще му прати няколко устати адвокати защитници, ще ревнат лели от благотворителни организации и Усман ще излезе на свобода по жива, по здраво, за да продължи да коли християни с голям ентусиазъм.Сигурно знаят за така наречения Народен съд, действал у нас през 1945 г.На 1 февруари осъдили регентите, министрите и депутатите и още през нощта привели присъдата в изпълнение, защото били наясно, че ще се намесят международни институции и съюзниците

4

Анонимен

преди 4 години

До Бай КуртиБайно, ти да не би да се мислиш за девица?

3

Ак-47 калибър

преди 4 години

В Русия такива ги гърмят,без обяснение,бързо ги пращат при девиците

2

Мхм

преди 4 години

След като беше задържан, беше и пуснат, след което екзекутиран. Страно, защо не го отведоха за разпит

1

Дънди Крокодила

преди 4 години

Тоя се опитва да ме пунктира