96

Анонимен

преди 4 години

А *** им предплати 3 млрд за скапаните самолети.

95

Информбюро /прод./

преди 4 години

... не написаха, че във Вегас, в един мотел 5 души изгоряха и бяха ранени 13! За което дълбоко съжалявам! Но когато се случи нещастие в Русия, щеше да има поне 3 съобщения и десетки хихикания на хиени, радост, радост!Този сайт се посещава от няколко хрантутници, чиято задача, за която им плащат е, да тръбят, че българите мразят Русия. Защо не излязат на улицата да се изкажат? Щото знаят какво ще им се случи! Българинът винаги е цъкал гнидите!

94

Информюро

преди 4 години

За "Кузнецав" знаем, имаше десетки писания и стотици злобни хихикащи коментари.По-малко знаем за белите, постигнали суперeсминците клас "Замволт", стелт, гордостта на US NAVY, както и за водата, която прониква във флагмана на британския флот - кериъра "Елизабет II" и в новите подводници клас "Астют". Щяха да строят 36 замволта, но се спряха на 3! Що така бе, велики и недостижими, що трябваше да дърпате на буксир хубавия кораб от Панама до Сан Диего? Тук за това не пишат!Не написаха, че вчера

93

Анонимен

преди 4 години

Спейс екс е без руски двигатели.Проблема е че ако американцоте спрът да ги купуват което е неизбежно няма къде да ги продадат тия кютуци Европа сама си прави двигателите.

92

До Анонимен 91

преди 4 години

Изконно руски стоки за САЩ са ракетни двигатели РД-180 и РД-181, титан (30% от титана, използван от Боинг и корабостроителниците за подводници!), втечнен газ, който се продава после като американски, въртолети Ми-8/17, водка. А, и консултират Локхиийд-Мартин по самолетни въпроси.Като чуя бояришник, получавам позиви за дефекация! Което е добре за моята констипация! С удоволствие бих те олял!Това с бояришника беше преди 5 години и загинаха 130 бедняци! Колко дрога изпиха в САЩ за това време?

91

Идеалист

преди 4 години

Такова унижение Германия не имала от години. САЩ се отнасят с тях като с някоя старан от Централна Африка. Стани Германийо, на крака, ако са ти останали мъже! Освободете се от американската окупация, те не ви пазят, те ви потискат и ограничават.

90

Анонимен

преди 4 години

Временно спря строежа на "Северен поток-2"само за 15-20 години.

89

Анонимен

преди 4 години

САЩ ще си изпросят контрасанкции и забрана за внос на исконни руски стоки в Америка като yшaнки, балалайки, ватенки и бояришник. Кеф, така им се пада, нека да разберат че с велика Русия не може да се е.ават.

88

Анонимен

преди 4 години

Щатите започнаха да тормозят своите съюзници, а това е пагубно! Както каза сладураната Захарова (не имитацията на дипломат Захариева!), че една страна с 22 трилиона дълг иска да учи другите как да живеят!Американците минаха всички граници на нормално поведение! Повтарям, това е пагубно за тях самите!

87

ЦРУ

преди 4 години

До *** Мозъци 38 .....СЕГА аз ще ти кажа ! Раша искаше ЮП да е тяхна собственост ...само за техен газ . СерГЕЯ ....сараите и ореха и зл. пръст се съгласиха ...а Раша искаше и ЗЕМЯТА по 100 м. да е тяхна под аренда за 100 год.щяха да си докарат зелени човечета и с-400 да си пазят тръбите ....и понеже нашите дупедавци - русофили нямаше да искат помощ от ЕС.......ТОВА АВТОМАТИЧНО ни ВАДЕШЕ от НАТО и ЕС ...това искаше Раша ...а не да прекарва газ .......РАЗБРА ли бееее *** МОЗЪК ???

86

амиии

преди 4 години

До Анонимен 90 Мисълта е ,ч е досега са похарчени примерно 9/10 милиарда долара , а остават да се инвестират още 200 млн . примерно . Колко компании в света могат да ей така с едно щракване да отпишат милиарди долари загуби . отделно неустойки и т.н . Загуба на работни места , доверие в кредитори и т.н и т.н .А доколкото се знае мисленето на САЩ , нищо чудно някоя американска фирма да иска да го завърши проекта :))))

85

Анонимен

преди 4 години

И накрая загубата пак за България, впрочем колко беше кубик дърва ?

84

Анонимен

преди 4 години

Голям праз. Газпром ще купи кораба който прекарва тръбите и ще си довърши тръбопровода. Цената на един кораб не е проблем за руския гигант. Като свърши газопровода ще го продаде и ще си върне парите.

83

Кремълски гавазин

преди 4 години

Боже мой! Владимир Владимирович, защо така страшно пребледняхте!?? Искате памперс!?? Вие!?? О, Господи!!!

82

Анонимен

преди 4 години

гербавите олиго.френи не разбраха ли че се спира и турски поток който щеше да премине през българияизглежда това ги довежда до невиждана радостукраинците със зъби и нокти се бориха за транзита си а на нашите хора гербавата по.мия им обяснява колко е лошо да имаш транзит

81

Хан Крум

преди 4 години

До Анонимендо 74"Адмирал Кузнецов" - ако не си чувал - отново е в поредният си капиталов ремонт. Така, че не чакай да дойде и да довърши работата. пък и рашките нямат свои кораби за полагане на тръби. Само наемат такива от белите държави.

80

Анонимен

преди 4 години

СП2 е с дължина 1225 км, има да се полагат под 100 км тръби още. Наистина ли мислиш ,че няма да бъде завършен ???--------Че 100 км малко ли са? Да ти напомням ли, че газопроводът не може да работи даже без 1 сантиметър.

79

Анонимен

преди 4 години

Има от 2014-та година американски санкции над Русия . ------Няма такива санкции, грешно си разбрал.Има самкции на Просия срещу САЩ, затова и САЩ ги наказва реципрочно.

78

Анонимен

преди 4 години

Каква простотия от страна на САЩ, клоуне?САЩ са суверенна държава и могат да си налагат търговски ограничения на когото сметнат за уместно. Просия кма същите права.

77

Гошо

преди 4 години

До Анонимен 72Изглежда нищо не разбираш от бизнес и политика Тук не е въпроса дали могат или немогат ,а казано иначе руснаците търсят и намират съучастници Ти как мислиш, след тази простотия от страна на САЩ ,страните участнички в проекта как ще се чувстват и реагират при това положение и ако изцяло бяха ангажирани само руски фирми