209

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 215:"260$ руски газ спрямо 160$ американски ти излиза евтино ли ве каскет омачкан?" -- откъде измисли тези цени бе, лесбораст мазен?

208

тя

преди 4 години

А Русия много вярва на ЕС - ха, ха , ха !

207

ЕС не вярва на Русия

преди 4 години

Никой не вярва на Русия, даже и тя самата не си вярва...

206

Анонимен

преди 4 години

До Американска логикаако купувам руски газ което ми е по удобно за доставка и по евтино е зависимост от русия.260$ руски газ спрямо 160$ американски ти излиза евтино ли ве каскет омачкан?

205

Анонимен

преди 4 години

До БобиГазпром има кораби(2бр) които могат да го довършат но не със ефективността на отказалата се компания(5км срещу 1км на ден и то само при добро време)явно тръбите са тежки за бурлаците на Волга :)))

204

долно племе

преди 4 години

Семейство Клинтън ги носеше на ръце, но те са неблагодарници.

203

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Авторитетът на Путин рухна дори и пред най-запалените русофили след като за 24 часа американците спряха строежите на живота му СП2 и Турски поток."Ано Умни! Турски поток не е спрян - Морската част е построена, Остават някакви тестове и на 8 януари ще го откриват официално.Северен поток 2 е ЗАБАВЕН, Газпром има кораби(2бр) които могат да го довършат но не със ефективността на отказалата се компания(5км срещу 1км на ден и то само при добро време)

202

Анонимен

преди 4 години

Авторитетът на Путин рухна дори и пред най-запалените русофили след като за 24 часа американците спряха строежите на живота му СП2 и Турски поток. Сега е ред на Путин да покаже ядрения си потенциал поради простата причина че не може да даде никакъв друг отговор на американските санкции. Що за ядрен потенциал има Русия е много добре известно на САЩ и отдавна знаят какво да правят с него по време на криза, но за пред руснаците и хората все още влюбени в Русия без да знаят защо Путин няма друг ход.

201

Анонимен

преди 4 години

Госпожо Захариева, засега можете да дишате, но трябва психически да сте подготвени да живеете без да дишате ако САЩ пожелаят това.

200

Фантомас

преди 4 години

Боярьiшник му е майката!

199

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 209Те ако можеха, да са го фалирали вече, щяха да са първа сила.

198

Анонимен

преди 4 години

До пияница мистик. Да бе, ще ти се ! Не са рекли китайците - не са фалирали краварника !

197

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 201Много правилно! Русия пропиля шанса си да работи с ЕС, сега и останаха турците и китайците. Нито едните са стока, нито другите. С такива партньори бъдеще няма.

196

Анонимен

преди 4 години

Като имаш икономика, можеш да си позволиш дългове. Като нямаш, освен да тролиш и да мляскаш на празна уста, друго няма какво. Русия е в демографска криза, а на пенсионерите там с техните мини пенсиики май само дишане им е останало. Та не знам за какво се оплакват - те сами си спират дишането без някой да ги натиска.

195

Гост

преди 4 години

Интересно като се говори за тези трилиони дълг защо доста от паричните средства на много държави в световен мащаб са в долари?

194

Анонимен

преди 4 години

СССР МЕ ТРОВИ С УРАН

193

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази и закриля Русия, руския народ, България, Гърция и всички европейски страни! САЩ е изкуствено създадена страна, а Русия има древна и стара история. Русия има бъдеще! Дано и България да има бъдеще, въпреки ЕС, Турция ( изкуствено създадена мюсюлманска страна и окупатор на Византийски земи) НАТО, САЩ, ци.га.но, арабо и туркофилите и продажниците и безродниците от ул. Козяк!

192

se

преди 4 години

Благоденствието на запада се дължи на страна която е затънала в тресавището от дългове.Именно това е причината тази страна да манипулира запада за да може чрез търговията на техните стоки и услуги да се възстановява постепенно дълговете си.Вица за американските интереси е по цялата планета и в космоса.Но американски интереси означава завладяване на всички природни ресурси на нашата планета.Та те основателите на тази страна са най големите разбойници и затова Русия им е трън в очичките.

191

Анонимен

преди 4 години

До ***"Трябва диалог с Русия". Да, но руския олигархо-диктатор, когато Европа му протегна ръка с дългосрочна визия за сътрудничество, избра да води имперска политика и да се опитва да превзема отвътре по-слабите държави от ЕС като нас. Руснаците прецакаха Европа, въпреки че и двете страни щяха да имат трайни ползи от това. Спечелиха Китайците и Американците, а сега руснаците, след като си пропиляха шанса, се рписламчиха към Китай. Това е истината, тъй че няма какво да ревем за американците.

190

Тим

преди 4 години

САЩ водят политика на световен жандарм. Ако Европа купува тяхния втечнен газ, всичко ще е ОК. Тръмп го каза, закупуването на самолетите от България ще отвори 4000 нови работни места. Та им ги платихме и преди доставката. Защо Европа търпи този диктат? Затова трябва диалог с Русия, за да се получи баланс.