7

Константин

преди 4 години

Teзи няма да мирясат, има клипчета в нета, как полицаите бягат и тълпата ги мачка. Браво. Няма само политици, съдии и изп. власт да са добре и да взимат големите кинти, а бачкаторите да блъскат като роби. И макрон като нашите само ги излъга в обещанията.

6

TOUR DE FRANCE

преди 4 години

Да яхвате колелетата и да не се правите на луди. Вашите номера мъррзеливи ги знам

5

Анонимен

преди 4 години

Навсякъде е страшно..Очакваме само зло.

4

Смит енд Уесън

преди 4 години

Проблемите във Франция каквито и да са имат един соновен източнил.Неконтролируемата миграция на парапитеци от Африка и Азия.Тази система е отвоювана от белите французи когато не ги е имало или са били малко парапитеците.С идването си те се закачат към същата система и почват да цоцат и когато се наруши баланса почват да липсват пари и хората белите работещите образованите се превръщат в работещи бедни и следват протести а може би и гражданска война.Просто на планетата има хора и ПО хора!

3

Анонимен

преди 4 години

Скоро проблемите във Франция ще станат много по-големи. Липсата на видими протести е свързана с много по-дълбоки сътресения. Обединеното Кралство също го очаква срив, не само заради Брекзит.

2

Отиващ си

преди 4 години

Прогрес чрез протест.Ако имаха оръжие щяха по-бързо да постигнат исканията си!Така се прави!Ал Капоне: С пистолет и блага дума се постига повече отколкото само с блага дума.

1

Анонимен

преди 4 години

"Предвижване"? Да не би да си искала да напишеш "Преяждане"