18

Демократична смърт

преди 4 години

Любимото занимание на американската армия е да убива деца. Факт от втората световна война през Виетнам, та до наши дни. Няма кой да го оспори и да изопачи историята.

17

Джулия

преди 4 години

"Според активисти в Идлиб...". Разбира се, щом "активисти" го казват, значи е вярно. Трябва да проверя, дали "новината" е публикувана и във Фейсбук. Ако е и там, няма съмнение, че е истина. Ег*ти, как може да има такива прости хора да вярват на всичко публикувано в жълтата преса! Между другото, Запада от години на ред бомбардира Асад и "ликвидира" тероризма, ама май няма резултати. Смешници.

16

Владимир Путин

преди 4 години

Гадовете трябва да се мачкат редовно и систематично.

15

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 9СИРИЙЦИТЕ САМО ДА ГИ НАБАРАТ "БРАТЯТА" СИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И НЯМА ДА ОСТАНЕ ОТ ТЯХ НИЩО ОСВЕН ПРАХ!

14

Бойко Борисов

преди 4 години

Башар Асад е легитимния президент на Сирия. Всички останали приказки са говедоидни пожелателни брътвежи. Точка.

13

King Vova

преди 4 години

Нема лабаво за говедарските марионетки и протежета. Пърлене на брадите до откат!

12

АнонимеН

преди 4 години

ЦЯЛ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ОКУПИРА СИРИЯ И ИЗБИ НАСЕЛЕНИЕТО И ЗА ДА КРАДЕ ПРИРОДНИТЕ И БЛАГА! ЛОШОТО Е, ЧЕ ЗА РАЗЛИКА ОТ ФАЩ КОИТО КАТО ВЛЕЗНАТ НЯКЪДЕ ДАВАТ СТАБИЛНОСТ ПРИ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СТАБИЛНОСТ НЯМА , ЗАЩОТО НАСЕЛЕНИЕТО НА СИРИЯ ЗНАЕ, ЧЕ СА 100% ТЕРОРИСТИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И НЯМАТ НИКАКВА РАБОТА ТАМ ЗАЕДНО С НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМНИЯ БАШАР АСАД ГОВОРИТЕЛ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!

11

Анонимен

преди 4 години

Винаги повечето убити от руски бомбардировки са деца, сирийската армия пък убива децата с химически атаки, доказателства естествено няма. Важното е да се говори, че руснаците са там за да убиват деца, не като американците заради нефта.

10

Bлк

преди 4 години

Главорези, джихадисти и др. Ми да се организират и да въведат светска власт. Не е трудно. И самобръсначки ще получат като хуманитарна помощ, а не химически смески от Лондон.

9

Путин

преди 4 години

До анонимен 9:на всички братя от време навреме пускам бомби. Така ги паза от въшки.

8

Анонимен

преди 4 години

РУСИЯ ДА ХВЪРЛЯ БОМБИ НАД БРАТСКА СИРИЯ- АБСУРД- ТЕ СА БРАТЯ.

7

Путин

преди 4 години

Убити 100 деца? Няма проблем! Моето величие е приоритет! Аз съм Царят Слънце!

6

Анонимен

преди 4 години

Кюрдите окупираха една трета от територията и 70 на сто от петрола на Сирия но сатрапа Асад и съюзника му Путин трепят невинни жени и деца само и само да ги изгонят от Идлиб и там да бъдат заселени шиити от Иран

5

Анонимен

преди 4 години

Там са събрани над 4 милиона сунити избягали от армията на Асад и въоръжените шиитски ирански формирования ,няма никакви терористи а мъже защитаващи народа си,ИДИЛ нали е победена

4

Анонимен

преди 4 години

"Руски медии" - това на цар Путин вестникарите ли?

3

русофил

преди 4 години

Руските самальоти са безаналогови - трепят деца а терористите не ги улучват

2

Анонимен

преди 4 години

Странно, за същите събития в руските медии се с общава, че сирийската армия е отблъснала две атаки на терористични организации в опит да разширят контролираната от тях територия....

1

Анонимен

преди 4 години

Геноцид от шиита кръвожаден диктатор Асад с помощта на Путин,срам за света