53

Фандък

преди 4 години

Виена има и развит трамваен и автобусен транспорт, спомагат на метрото. Не разчитат само на метро и не закриват трамвайни линии, като лъжкинята Фандъкова.

52

Боку

преди 4 години

Невероятни кражби и злоупотреби при строежа на метрото! Некадърно проектиране и технологични нарушения на системата за безопасност.Епидемия от дървеници в служебните помещения!

51

Обективен

преди 4 години

Аз пък не мисля, че метрото във Виена е по-добро. Самите влакове са една идея по-лъскави, но нашите станции, особено новите са доста по-забележителни и приветливи. Не забравяйте, че там има метро от края на 19-ти век. И въпреки това, София е електрифицирана преди Виена. След освобождението сме били иновативни и София е била на добро европейско ниво откъм развитие. После знаете какво се е случило, какво се случва сега. Самият факт, че е пълно с продажни коментари може да ви онагледи защо сме зле.

50

Penata

преди 4 години

А нещо да каже тоя дебелак за едногодишното забавяне на строежа на метрото? 4-5 години за 8 км. трасе не е ли множко?

49

Боку

преди 4 години

Братоевче, не говори глупости защото си за затвора! Кажи как подмени половината оборудване след акт16 и с чии пари! Кажи какви щети ще носи на бюджета некадърното ти проектиране на трасето!

48

Анонимен

преди 4 години

79000 тона вредни вещества ще ги има от автомобилите в София, ако всеки автомобил изминава по 500-600 милиона километра на година. Средният пробег е под 10 хиляди км/година, т.е. над 50 пъти по-малко. После всяка следваща година автомобилите замърсяват все по-малко.

47

Тодор Живков

преди 4 години

Цитати:На посещение в Западна Германия:"Ей,ама да не вземе да Ви хрумне да строите социализъм,ще си развалите държавата"От ареста:"Сега има хубава митингова демокрация!Ако бях млад веднага взимам плакат и отивам да протестирам"В Народното събрание през 80-те :"Кой го интересува какво ти е мнението като немаш пари бе!Щом немаш пари си никои"Т.Живков ходеше с кърпени *** и беше диктатор но немаше париНа база ТЕОРИЯ и проект на хартия е построил не само метрото но и стъпил на МарсТъй

46

ПроСоТо

преди 4 години

па и друго:-Тук са подфърлят некакви "ДЕСЕТКИ ХИЛЯДИ ТОНА" "вредни вещества",но дори и *** човяк като мен са запитва:-как аджеба ги изчислиха ,или по-точно ИЗМЕРИХА тия тонове?!

45

ПроСоТо

преди 4 години

майтапи!...Все едно да беше казал:-"Ефекта от смяната на протритите опинци на босяка е по-голям от тоя,на добре облечения ,богат и задоволен виенчанин"....или с друга дума:-"щуротии"!..Като не могат да се похвалят с НИЩО,което е повишило стандарта на българина,"пиарите" на "властта" изсмукват от пръстите си ей такива.."сравнения"....Но толкова могат,толкова правят..Макар че титаничните напъни на белчинската даскалица да "озапти" горящите гуми,май не са много в унисон с горното твърдение

44

Minuva42

преди 4 години

Що за жалки сравнения.Видяла жабата че подковават коня...

43

Боку

преди 4 години

А бе лъжец, кажи как се краде вода чрез байпасна връзка в Обеля,как не се мият тунелите ,как се пести като не се включва вентилацията, шум,прах и развъдник на болести е метрото!

42

Анонимен

преди 4 години

За селяните пък има интернет - да плюят от злоба.

41

Анонимен

преди 4 години

боко извади пари от джоба си, и ви построи метро. а скапаните пияници в москва имат метро от 1890 година.

40

Анонимен

преди 4 години

София както и България са зле заради Русия тия пияници са прозти на чепик и в урбанистичен план под тяхно давление София е озрана необратимо.Само емиграция тва нема се оправи никога.Целият град трябва да се срине и да се строи на ново което няма да стане до краят на планетата Земя.

39

гост

преди 4 години

До Тато из ПравецХаХаХа.Хубав виц каза!

38

Анонимен

преди 4 години

Само да попитам сега когато софиянци са по родните си места и движението на коли е незначително как е въздуха стана ли кристален какво отчитат разните му измервателни станции или няма кой да спусне опорните точки ?????

37

Анонимен

преди 4 години

На ония в русия кога путин ще им построи метро, че да влезнат и те в 20 век?

36

Наблюдател

преди 4 години

Благодарение на Бойко!

35

бай ганю

преди 4 години

дано да е такавъв виена се карат колелета а автомобилите са по нови съотетно испускат по малко емисииако това се постигне в софия със допълнение се забрани отоплението с твърди горива и *** тогава ще е далеч по добре

34

Един

преди 4 години

Година след година Виена или печели приза за най-добър град за живеене в света, или е в челната тройка. София от друга страна все повече прилича на Калкута. Да сравняваш Виена със София дори не е смешно, жалко е.