17

Анонимен

преди 4 години

На мен ми е по лесно да си карам 30 годишния москвич през центъра. Билет 1лев цялата година или си карам бараката.

16

Люлин 1

преди 4 години

Попитах на спирката.......Няма. В метрото на Бели Дунав..........Няма. Значи Юрданка е откраднала 47 хил. лева. Оставка, Прокурор и Затвор.

15

Опапагалос

преди 4 години

Кои ви плаща безплатния транспорт бе софиянци. Цяла българия за софия работи .ми съборете малко построики да влезе въздух у тая софия

14

Край

преди 4 години

Може ли градски транспорт дето вози Х пътници в "мръсни" дни за вози 3 по Х пътници.Само питам.

13

Ура!!!

преди 4 години

Фандъка *** за зеле не става. Заради нея страдат милиони хора.

12

ДртПрч

преди 4 години

И спаднаха ли нивата на ФПЧ заради зеленото билетче или язък за хартията?

11

Т.Шак

преди 4 години

Горките!

10

Анонимен

преди 4 години

Със зеленият билет са успели да качат 47000 пешеходци на градския транспорт, браво, голям успех.

9

Анонимен

преди 4 години

Даже и на онези 80% би трябвало да е ясно, че в такива дни с голямо замърсяване на въздуха, транспорта на практика няма никакво отношение към замърсяването на въздуха. Замърсяването от транспорта е под 1 мкг/м3, а замърсяването от печките е 100-200-600-700-... мкг/м3

8

До 1

преди 4 години

А какво е София? Турция ли е, Нигерия ли е, Никарагуа ли е? Всяка част от Бъ;гария е България, София също. Аман от провинциални комплекси.

7

Анонимен

преди 4 години

Най-*** решение е да се пусне преди почивните дни. Факт е, че днес трафикът е още по-засилен, но когато е в средата или началото на седмицата, тогава ефектът ще е осезаем. Тази мярка зелен билет и ползване на градски транспорт е с натрупващ се ефект и не е еднодневен, именно затова не трябва да се ползва когато вече въздухът е замърсен, а преди да достигне критичните показатели! Все пак браво, и аз си купих днес.

6

Зелено човече

преди 4 години

До нашата планета достигна сигнал, че Кметица Фендупкова пуска зелени билетчета.Чрез томбола определихме кои от нас, извънземните, пришелците, ще закупят билетчетата.Дупкофенкова бе изрично решила да намали месните и да увеличи пришелците в поверения и град.Виждаха се автомобили с номера от провинцията, решили да се доберат до конкретна витрина в кой да е МОЛ.Около МОЛ Парадайс(ЗЗЗ) нещата губеха контрол, но ние извънземните успешно се телепортирахме около кръстовището-"Черната дупка".

5

Ха ха!!!

преди 4 години

Браво за зелените билетчета! Само ми е страннно защо новината че има такива се пуска на края на деня а не рано сутринта, а? Защото миналите дни бе още по лошо с въздуха - ама само ни призовяваха да не си караме колите - за 'зелените билетчета' - нито дума!

4

Гост

преди 4 години

А по принцип колко пътуват?

3

Анонимен

преди 4 години

Картофената е в паника каквото и да прави няма полезен ход просто след толкова лъжи, че проблема е основно в автомобилите каруцата се обърна.

2

Анонимен

преди 4 години

Ама моля ви се :)) просто се раздуха и се поизчисти. Утре ще кажете че всичко е било заради колите а не заради отпадъците които се горят.

1

Анонимен

преди 4 години

София не е България.