140

Shark

преди 4 години

СТига сте преписвали от Дойче веле.

139

Анонимен

преди 4 години

бегай си дома бе пергич

138

WAFFEN DIVISION BG

преди 4 години

Много лично , Мемед да си заминава в пустинята и да подстригва *** там !!! Нямат място в земите Български , това са завоеватели не признаващи култура , бит и религия освен тяхната ..... Или те или ние ......

137

Някой

преди 4 години

Мохамед от Алепо по- добре да вземе да си ходи в Алепо. Там отдавна няма война. Ако не се лъжа преди повече от 2 г. го освободиха това Алепо. Каква ли е причината да НЕ се прибира в Алепо???

136

Анонимен

преди 4 години

Льже ли за заплати Бьлгарските работодатели! Не сьм работил в Бьлгария, но сьм гледал по телевизиятакак много хора стачкуват за неизплатени заплати!

135

Анонимен

преди 4 години

А децата бежанци нарисуваха как виждат България.тука дойче веле са много точнине нашите деца а технитечестито на печелиншите

134

Анонимен

преди 4 години

Горките хора.

133

Анонимен

преди 4 години

Споко шопе, статийката си е провокативна, едва ли някой мигрант ще се втурне да живее в кочинката ти. Но виж братушките ти изкупиха вече черноморието. Споко, те са бели, цивилизовани, а бе само хубави работи те чакат...

132

Mockingbird

преди 4 години

мохамад, ние си имаме Език и КИРИЛИЦА!!! Съобразявайте се! Аз с нищо не съм ви виновен, че там, където сте родени има шариат, на който ние не се подчиняваме дори под натиска на джеднърите от каритас и дойче педовеле! събрахте опит, а сега поемете пътя на обратно, за да го обмените със сънародниците си по пещерите!

131

Mockingbird

преди 4 години

та въпросът ми е: всички тия не могат ли да правят същото в собствените си държави? каритас не помага ли там?честно!и айде стига с тия сълзливи статии! някой от поканените от меркел да е станал миньор, или стругар на цнц струг? и евреите така... :-)))

130

Mockingbird

преди 4 години

открили чисто "български" "barber shop". браво! ние шопите се гордеем с вас, че ни рекламирате, ама защо на латиница? отделно от това не сме барбари... :-)))все пак няма ли някой, който да направи проучване за доверието на мнозинството на хората към "дойче веле". може да плащат добре за статиите си, ама не всичко е пари!

129

Киро Х

преди 4 години

До Додо: ами разбира се! За да покажем какви огромни евроатлантици сме, трябва да обявим перманентна поката към Третия Свят да идват в България да си я поделим!

128

Додо

преди 4 години

Ясно, демек всеки е напълно поканен да реши да остане! Ветровете се обръщат обаче и за тези степни и планински нerpи е най-добре да си се приберат в държавите! Там техните старци имат нужда от тях, а в България социалната система и без друго пращи по ръбовете от помощите, които малкото работещи Българи плащат чрез данъците си за отглвждането на многодетните котила на крадците на желязо!

127

Анонимен

преди 4 години

Хубао момче,ама мюсюл.....че.бегай другаде не си ни братчет,утивай в изсраел

126

Хм

преди 4 години

И таз добра!Слушай, Мохамед от Алепо!Не е по-хубаво, пали мотора към Дойчланд.Те провокираха кризата, те трябва да ви осигурят нов живот.Така е честно. Продават оръжия и са голям фактор в световната политика, така че в България няма какво да правиш.

125

Наблюдател

преди 4 години

Статията е от Дойче веле! Брадатия талибан воювал в Афганистан и влязал нелегално в страната ни разбир'ш ли бил кротък баща разделен от семейството си..... Това е груба намеса във вътрешните работи на България и незачитане решенията на българския съд!

124

Поръчкова статия?

преди 4 години

7 деца? Още ще направи

123

Златолюб Паралиев

преди 4 години

Тази "българка" в най-добрия случай е от ромската махала.

122

Сребролюб Мангизлиев

преди 4 години

...имал 6 деца от първия си брак, и едно от втората си жена , която е българка.... Какви ли морални ценности има тази българка... Има ли чувство за самоуважение

121

Коко

преди 4 години

Добре дошли са всички, КОИТО:* са научили преди да дойдат в България езика ни* имат висше образование и чисто съдебно минало* готови са да инвестират 100 000 лв. в нашата икономика* Ако са семейни всичко по-горе да се отнася за всички членове на семейството и да се умножи по броя им. * паспорт след 10г безупречно пребиваване!ДЖАМБАЗКИ И ВОЛЕН ДА СПРАТ ДА ПИЯТ И ДА СЕ ДРУСАТ ТОВА ДА ГОНЯТ