9

Анонимен

преди 4 години

До Ох Божке!Госпожата споделя мнение за нашенски проблеми с телекомите. Масово подвеждат така: "Договорът ви изтича!" А всъщност остават още месеци до края му. Целта е да те зарибят и новият договор да е за по-скъпа услуга в сравнение с предишната.Когато им се подведеш по приказките и подпишеш новия договор, а после у дома го съпоставиш със стария, не е ли психически тормоз констатацията, че пак са те подхлъзнали?

8

До 5

преди 4 години

Ми прочетох. И не съм кон с капаци. Каквото и да правят, всичко е заради печалбата. Да учиш някого да заблуждава клиентите ОК ли ти изглежда??? Нашите просто след време си дигат чуковете и шефовете търсят други, дето майка им ги е учила да лъжат.

7

Анонимен

преди 4 години

Туй пък заради работата да се самоубиеш е страшно тъпо. Вземаш си шапката и адиос. Като има тормоз в семейството с години, тогава става страшно (и да не можеш да го напуснеш).

6

Пижо

преди 4 години

Наистина наказанията са смешни. Но, все пак е реален затвор за висши представители на корпоративния бизнес, т.е. хора с лобита, пари, соттици адвокати и т.н. НО, обърнете внимание - процесът е продължил 2 месеца! При нас процесът срещу Вальо Топлото колко продължи - 10 години?

5

Ох Божке!

преди 4 години

#3 ти прочете ли за какво става въпрос???

4

Анонимен

преди 4 години

Разминало им се е много леко. Би трябвало доживотен затвор за поддтикване къ самоубийствата, но какво да се прави див капитализъм в действие.

3

Кога и у нас

преди 4 години

В А1 някакво недораслече от 2 месеца като плащам 60 лв. ме баламосва, че ми изтичал промоционалният договор, че и на мъжа ми и имали за нас специална коледна оферта, *** мнооого изгодна. Прегледах си у нас договорите и видях, че е до 23април2020, /както и предполагах по спомени/. Та отидох със специалното картонче, което ми дадоха и заавих, че добре са ги научили да лъжат, ама не могат да познаят кой цял живот е работил с документи и закони. Сконфузиха се и другите наоколо и дума не казаха.

2

Анонимен

преди 4 години

в мтел беше подобно. бягайте от всички телекоми на всяка цена

1

Анонимен

преди 4 години

4 месеца ефективно и 15 000 евро глоба е смешно наказание, ако осъденият е допринесъл за самоубийството на 19 човека и за тежките душевни травми, понесени от още 20 служители.