18

Скептик

преди 4 години

Оставка и да се маха откъдето е дошла.

17

РБ

преди 4 години

Решете проблема в махалите "деца да раждат деца" и цял живот да живеят на помощи !!!Българите могат да се грижат за децата си !!!

16

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да им вземат и конфискуват инвалидите, когато ги държаха в студа да рекетират властта за пари.Валери щеше да подаде сигнал до социалните работници.Сега щяха да са гладни и да си намерят работа.

15

нормален

преди 4 години

Законът е антибългарски и античовешки. Нпо-рките могат сами да си подават анонимни сигнали, да "извеждат" деца, безконтролно и да ги продават, на когото си искат. В Италия беше разкрита такава система за търговия с деца за десетки милиони.

14

толерантен

преди 4 години

Ако са читави тези родители, а не фалшиви и подставени лица, не трябва изобщо да преговарят с тази нп о-рка, а трябва да искат читав човек за министър.

13

БАЙ ХОЙ

преди 4 години

Абе справете се първо със спазването на КОНСТИТУЦИЯТА : лица до 16г ЗАДЪЛЖИТЕЛНО образование !!! Справете се с "ДЕЦА РАЖДАТ ДЕЦА" !

12

пояснение

преди 4 години

земат ли детето, парите към тия дето системата ги убивала, спират! това е истината, а майките искат парички!

11

Анонимен

преди 4 години

И ПОНЕЖЕ КОМЕНТАРИИТЕ СА МНОГО ОБЩИ, СЪЩИТЕ КОМЕНТАРИИ СРЕЩНАХ И В "БОРБАТА ПРОТИВ СТРАТЕГИЯТА"- МОЛЯ, КАЖЕТЕ ТОЧНО ПРОТИВ КОЯ ТОЧКА/ТОЧКИ АЛИНЕИ ОТ ЗАКОНА ЗА СОЦ УСЛУГИ ПРОТЕСТИРАТЕ, КОЕ СМЯТАТЕ ЧЕ ЩЕ РАЗРУШИ БГ СЕМЕЙСТВО, КАК ТАКА ДЕЦАТА ЩЕ СЕ ОТНЕМАТ ОТ СЕМЕЙСТВОТО....***- ЗА ЕДНАТА КУТИЯ ЦИГАРИ ЛИ ТРОЛИТЕ ПРОСТОТИИ- ТЕТКА МАГДАЛЕНА ТАШЕВА Я РАЗБИРАМ- ТЯ ПРОВЕЖДА КРЕМЛЬОВСКАТА СТРАТЕГИЯ ЗА ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД.

10

Анонимен

преди 4 години

Сачева не търси компромис. Сачева търси да разбие държавната централизация , за да може държавата да прехвърля отговорностите си на частни лица под благовидния предтекст за право на избор. Видяхме какво стана с пенсионните фондове, където уж щяло да има допълнителна пенсия.... Чиновниците се мултиплицират и плюскат народна пара.

9

5

преди 4 години

Фодейшъните и фондейшънчетата, "гражданските организации" все някой ги спонсорира, за да организират каквото и да е.Сорос катурна дузина и повече държави с "грижата си към човека" Май първият му опит е бил за Индия, но там не успял. Мизантроп. Или хуманоид?Новият закон дава големи права на всевъзможни организации. Дали си даваме сметка колко прикрити секти има зад благовидно име?!

8

Анонимен

преди 4 години

ДО 7- НЕ НЯМА ДА ИМА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ, ЗАЩОТО НЯКОЙ УПОРИТО ПЛАЩА ЗА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ НА ДЪРЖАВАТА- ВЗЕМАЙ *** И ВЕДНАГА В МАГАЗИНИТЕ- ДА ИМА ПОЛЗА ОТ ПРАНЕТО НА ПАРИ, КОИТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ ДА СЕ СЪЖИВЯВАТ ТИЯ ПРОТЕСТИ- РОДЕНИ ОТ НИЩОТО- НАМЕРЕТЕ КОЙ ПЛАЩА И ГО ОСЪДЕТЕ.

7

До 5

преди 4 години

Какъв международен пазар, това се прави за стока, не за хора. Иначе си с чисто робство. Годината 2020 ще е интересна, 100% ще има предсрочни избори.

6

Анонимен

преди 4 години

НА МАЙКИТЕ ПЛАЩАТ ЗА ДА ПРОТЕСТИРАТ- ТОВА Е ОТ ЯСНО ПО ЯСНО- В НАЧАЛОТО БЕШЕ СТРАТЕГИЯТА, ПОСЛЕ НЯКОЙ ИМ НАТЪРТИ, ЧЕ Е ГЛУПАВО ДА ПРОТЕСТИРАТ СРЕЩУ ИЗБОРИ ЗА ВИЗИОНЕРСКИ ДОКУМЕНТ, КАКВАТО Е СТРАТЕГИЯТА И НОВАТА ОПОРКА Е ЗАКОНЪТ ЗА СОЦИАЛНИТЕ УСЛУГИ- НЯКОИ ДОРИ НЕ СА ЧЕЛИ ЗАКОНА, НО ПРОТЕСТИРАТ. ТАЛАВИЗИЙКА АЛФА И ТЕТКАТА ТАШЕВА УПОРИТО ОБЕСНЯВАТ КАК ГЕРБА ЩЕ ОГРАБЯТ БГ СЕМЕЙСТВО- КОЙ СЕ ЗАИГРАВА СЪС СТРАХОВЕТЕ НА ХОРАТА...

5

Анонимен

преди 4 години

Законът не е само за извеждане или не от дома. Законът въвежда право на международен пазар в подпомагането на хора. Един вид свободна търговия в областта на услугите. С всичките последици на всеки свободен пазар: липса на регулируемост, спекула, монополизъм, картел, движение на цените.... Най-малко е търсена грижа за човека.

4

Валентин Тодоров

преди 4 години

Нов закон значи нова изпълнителна агенция.Нова агенция значи нов източник на корупция и нови данъци.Чиновничество и ненужни институции,данъци и корупция е пътя по който е поела Обединена Европа.Крайно време е да решим дали това е пътя по който искаме да вървим.За другота макар и атеист трябва да се присъединя към Църквата, че няма и не може да съществува семейство в ядрото на което не е двойка мъж-жена.

3

Анонимен

преди 4 години

До 2Майките на децата с увреждания "На всеки километър" !

2

Анонимен

преди 4 години

Майките с увреждания се превърнаха в шпицкоманда на Нинова за дестабилизиране на държавата.

1

8

преди 4 години

Майки , не й вярвайте на нито една дума ! Тази прелетна птичка не свърши за пет пари работа в МОН и сега , тази тарикатка , я пробутаха на вас , защото много умело и красиво лъже !