42

Анонимен

преди 4 години

мина обяд, чакам статистика как зеленият билет е изчистил града, гледам вече опашката на технополист за изход от града, расте ли расте, всеки стиска зеленият билет и се предвижва малко по малко

41

Анонимен

преди 4 години

Зелен билет трудно може да прочисти въздуха от черно ромско кюмбе!

40

Анонимен

преди 4 години

Ще дишат Италиански въздух, бил много ароматен.

39

House M.D.

преди 4 години

Столичният кмет Йорданка Фандъкова...Не знаех, че другарката Фандъкова си е сменила пола.

38

Анонимен

преди 4 години

Изходът е само един,ама никой не смее да го каже.Стоп на наливането на народни пари в София.Инвестиции в Провинцията и приоритетно в изоставащите региони,което да доведе до намаляване на миграцията и стопиране на демографската катастрофа.И разбира се прекратяване на медийната пропаганда за това къде се живеело най-добре и къде най-зле,кой град нараствал и кой намалявал.Най-добре се живее в родното място.Само това е начинът да се спаси България,защото загине ли Провинцията,загива и Столицата.

37

До 39

преди 4 години

Точно така.Щях да напиша същото и аз.Защо не се измерва въздуха в кварталите с най-високо замърсяване,т.е.в маалите.Защото ще стане страшно и от ЕС ще ни наложат нови глоби.Другите ни глобяват за нашето безхаберие.Другите са по-загрижени за нашето здраве,от тия които сме избрали.

36

Анонимен

преди 4 години

Значи,купувам си зелен билет и спестявам 1,20 лв.от редовния.И пак си гълтам мръсния въздух,но ми е по-евтино.А после давам 20 лв.за лекарства и къде му излиза края,не знам.

35

Анонимен

преди 4 години

Гледам карта на замърсяването в София и най-замърсен е въздуха около маалите, а в самите маали не се измерва, а най-чист е около Орлов мост, точно както и вчера.

34

Анонимен

преди 4 години

Зеления билет няма да ви изчисти въздуха.По-добре си стойте в къщи,ако можете,или палете колата,вместо да висите по спирките и да дишате мръсния въздух,ама със зелен билет.

33

Анонимен

преди 4 години

Гледа Фандъкова към небето и бае - от зеления билет губим (мафията) 100 хиляди, 200 хиляди, милион, 10 милиона,....

32

Реалист

преди 4 години

Реално няма никаква връзка между зеления билет и нивото на замърсяване с фини прахови частици. Замърсяването е от печките и италианския ***, а зеления билет ще качи пешеходци на градския транспорт.

31

Ще дишат и ще мириша

преди 4 години

Миризмата над София е основно два вида-на гниещи самоковски компири и на вкиснала банкянска тиква.За да се махне миризмата трябва източниците на смрадта да се заровят поне на метър под земята.

30

Анонимен

преди 4 години

Фъндъковаааа,с 200 000 лв.можехте да дадете безлихвени заеми на хората да си купят климатици на изплащане и да изхвърлят кюмбетата.А вие ги давате за зелени билети.Отделно им давате по около 400 лв.да си купуват дърва.Няма ли поне еди читав в столична община да предложи разумно решение,а не само как да се откраднат едни пари.

29

Селянин с колело

преди 4 години

До така наречените "софиянци". Искате гооолеми заплати, евтини апартаментчета, па сега и чист въздух, е то не става така...., няма пълно щастие!

28

Анонимен

преди 4 години

Кой купува зелен билет? Купуват го хора, които нямат карти за ГТ и пътуват инцидентно с него. В случая това са хора, които ходят пеша, но са решили да пробват зеления билет или хора, на които им е скъпо да си свършат някаква работа с ГТ и сега използват момента. И в двата случая това са допълнителни приходи, а не загуби.

27

Анонимен

преди 4 години

А Фъндъкова дали си е купила зелен билет?Питам за един приятел.

26

Анонимен

преди 4 години

От зеления билет мафиотската фирма за транспорт е на печалба, а не на загуба. Това са допълнителни приходи, които ги няма, когато няма зелен билет. Фандъкова пак лъже, този път, че имало загуби.

25

Анонимен

преди 4 години

Как е ве с'елинджъри,мърдате ли още?

24

Анонимен

преди 4 години

Тия с несофийските номера, нали се борихте да дойдете тука, пък и да си плащате данъците по родните места, според тяхното законодателство. Сега сте и мнозинство, пък и недоволни.

23

До 18

преди 4 години

Неограничен брой пътувания,значи.Зарязвам си работата и си пътувам,пътувам цял ден на каквото си искам превозно средства.И си дишам,дишам на воля зеления въздух,пардон-билет.Така,де.Ще го използвам максимално.И ще съм здрав като бик.Ха,ха,ха.