49

Хе,хе!

преди 4 години

А някой знае ли защо кмета на Лондон е пакистанец ? А някой знае ли защо им спрятат разни терористични атаки ? А някой знае ли дали вече черните "англичани" не са повече от белите ? С такива "показатели" , Борис Дж. скоро ще види как Гордия Албион става бая черен и има да питат от къде да се върнат в Европа.

48

Мда

преди 4 години

То е ясно,че за Великобритания няма да има "Златен век",ама въпросът е какво ще сполети ЕС в скоро време!?Щото британците не бягат току така,явно им е известно нещо за бъдещето на ЕС,което иначе старателно се укрива...

47

бай ганю

преди 4 години

на британия и омръзна да храни скъсани никаквици като нас и реши да стегне редицитекаквото и да предприеме този рошлю то ефектът едва ли ще бъде бърз в положителна посокаинтересно как така ще променят конституцията след като великобритания няма писменна конституция

46

Анонимен

преди 4 години

Здравата се е напупшил горкия. Няма как да напуснеш огромния пазар на ЕС и да си на кяр. Но да реалното напускане има още поне две-три години, чак тогава ще усетят за какво дръво иде реч.

45

Анонимен

преди 4 години

Англия бие отбой само пред португалците.

44

Анонимен

преди 4 години

Впрочем, совите не са това, което Борис Дж.рисува. Ще има непременно изненади, а Боби ще блесне като изиграна фигурка в големия шахмат. Тук Тръмп има тепърва дасе доразгръща. Мачът е доста над средностатистическото въображение. Нито по силите на смехотворното английско чувство за хумор. Но има кой да се смее, де.

43

Анонимен

преди 4 години

Жал ми е от цялата работа само за Даяна която впрочем е ирландка а не англичанка.Що и беше с тия еничарски английски змии да се занимава? Който с тях си е имал работа винаги е съжалявал.Да не забравяме че даже турската империя дето пет века ни разкатава фамилията като почна да се занимава с Англия си загуби без война две трети от територията и и се дорева.Тоест представете си за каква из.м.е.т иде реч, че чак дивите азиатски племена да се плашат от нея, тия и минголците и тарарите надминаха бе.

42

Анонимен

преди 4 години

Отворете видеата на бели англичани живеещи в България,те казват,че се чувстват много по-свободни в България,отколкото в тяхната държава,че могат да правят неща,които не могат да правят в тяхната държава,че могат да си казват и "Честита Коледа!",вместо "Честит празник!" заради толерастията и т.н.Интересното е,че същото го казват и немците.

41

Анонимен

преди 4 години

Бабо кралице де така? На джамия с халиф Джонсън, Садик хан и Мустафа.

40

Анонимен

преди 4 години

От 41 по две причини първо трябват им роби азиатците и африканците са идеални за целта, второ в Англия има адски мощно про мюсюлманско лоби и стабилно количество мюсюлмани с гражданство и право на вот и трето кой е съюзника на Англия и САЩ във всичките им крадливи акции именно Саудитска Арабия и Израел който даже си забравиха конфликта в името на англосаксонската подкрепа и взаймния интерес.Искали да излизат по-бързо вън и да не сме ви чули бе ши.б.а.н халифат и влизайте в Афиканския съюз бе.

39

Анонимен

преди 4 години

От 39 си остават облекчени или че от Англия зорлем ще се гонят без причина един куп европейци но нито един азиатец или африканец даже и тия с потвърдена терористична дейност който ги вкараха в затвора но и дума не се отваря да ги екстрадират.То нищо там не ме изненадва.Да не забравяме че нацизма Англия го изобрети а Германия го приложи.Изненада ли е тогава че англосаксонците не могат да търпят никой различен от тях да не говирим ако ги превъзхожда и се имат за висша раса.А защо пускат ци.га.ния

38

Анонимен

преди 4 години

"Етническите малцинства в Англия нарастват до 24% Бейби бумът на хора от Пакистан, Бангладеш и Африка вдига броя на населението"Булю мобулю, спийк ингелезки?Садик Аман Кан - британски политик от пакистански произход и кмет на Лондон.Честито на новата африканска държава,която ще се отцепи от европейците!Джонсън,ти си предател на Англия.

37

Анонимен

преди 4 години

Не от самостоятелна планета имат нужда ог самостоятелна вселена защото в тая вселена извънземните също ще им пречат с какво ли с това че съществуват и не са англосаксонци.А пък твърд Брекзит плюс сделка която всеки който е чел знае че прави на практика Англия собственост на Тръмп плюс конституционни реформи равно на яка фашистка диктатура или в случая с турчина Джонсън на як джихадистки султанат.Да не мислите че е случайно че само визите за европейци се затягат а тези за всякаква алаходупщина си

36

Анонимен

преди 4 години

Ей,Джонсън,накъде водиш стадото,към разпад ли?Да ти припомним ли притчата със снопа пръчки на Кубрат?Една пръчка се чупи лесно,но не и снопа пръчки.

35

Анонимен

преди 4 години

Франция е следващата да напусне евро-гейския съюз. Само трябва първо да гилотинират макарона.

34

Анонимен

преди 4 години

До SichtpunktРеви джендърче. Безценния ти хомо гей съюз се рапада.

33

Анонимен

преди 4 години

До АнонименГнусния остров ще се разпадне.Шотландия ще се отдели и ще бъде в ес.И? Шотландското ще е без пари или какво?Мислете бе хора, мислете! Иначе ще отглеждате "прави краставици" и ще плащате "справедливи цени"?И? Защо рипахте по площадите, като скакалци, след като производството и ценообразуването пак ще ги определя държавата, а по-лошото е, че не е вашата държава, а някакви комисари над нея!Та кой викате ги избра комисарите? Вие ли?

32

крос

преди 4 години

До АнонименЗа каква либерастия и екоталибанизъм в ЕС говориш, при положение, че пакитата, черните и индийците във Великобритания гласуваха основно за консерваторите, които им обещаха да им изритат източноеврпейците.

31

Анонимен

преди 4 години

shut na kralskite angliiski pedofili ot eu! :-)

30

Анонимен

преди 4 години

нова ера в какво в мизерия ли ??? Гнусния остров ще се разпадне.Шотландия ще се отдели и ще бъде в ес.