7

Анонимен

преди 4 години

Някой е карал прекалено бързо!! Друго обяснение няма. Жалко за погубеният млад живот. :-(

6

Анонимен

преди 4 години

На такива стеснения винаги има знаци кой е с предимство и кой не. Защо не казват кой е бил без и кой със предимство и къде на моста е станала катастрофата. Възможно е, който е бил без предимство да е навлязъл в стеснения участък, когато отсреща не е имало автомобил.

5

Анонимен

преди 4 години

Че колко е стеснен тоз участък,че челно да се ударят сякаш не виждат,че един срещу друг вървят как насреща,че да понамалят до спиране докат се разберат кой ще мине пръв по моста сякаш този мост е много дълъг и те са точно по средата на него и не могат да си помогнат кой на кого за заден ход,ако е нямало никой след тях на опашка подведен от тях самите да ги следват без да гледат кои идват насреща.

4

Анонимен

преди 4 години

Добре де, този 68 годишният не трябва ли вече да е пенсионер в цъфящата държава на Али Реза от Банкя?

3

Анонимен

преди 4 години

Абе това да нее магаре на мост бе. На този стеснен мост нее ли имало знак който да предупреждава кой е с предимство. Толкова народ е пострадал заради две безмозъчни същества.

2

Швестер Велко

преди 4 години

Нека да позная- алкохоли са биле??? ;)

1

шматка

преди 4 години

Откога казвам че по села и паланки е страхотия.Днес бг я се напънете малко и направете една статистика къде са най много смъртните случай при ПТП.Бас слагам че са именно там