65

Анонимен

преди 4 години

смъртни присъди на тримата

64

Анонимен

преди 4 години

При толкова лошо управление и фира в такива количества не мога да си представя с какви надценки работят тези "хлебари" или като *** са спечелили някое европроекче и сега хапват на баницата мекото!

63

нищо подобно

преди 4 години

за хляба си има прасетаза месото - кучета и коткиза плодовете и зеленчуците -кокошки и зоопарковеЗа екскрементите си има БКП

62

собственост на БКП

преди 4 години

До ХЛЕБОЗАВОДИТЕВсичко е в ръцете на комунистите и хляба на народа! Смърт на БКП!

61

свинар

преди 4 години

Имаме си свинеферми!!!!През соца забраняваха да храним прасета с хляб а сега забраняват да го хвърляме!

60

Сиганин

преди 4 години

Дайте хляба в гетата. Ако ни храните вий ще сте по добре. Когато се топлихме на ток ревахте че ви крадем. Сега като горим *** пак ревете че нямало какво да дишате. Ний какво да правим в Германия ли да ходим всички в швеция ли. За се бесим ли . Не стават тия работи така

59

Помните ли Нилана

преди 4 години

Много са добри хлебарите- завидяха им и всеха да им правят мърсотии като на Нилана

58

Анонимен

преди 4 години

до Анонимен 56За щастие тези времена са отминали заедно с комунизма и нормалните работещи хора не е нужно да мизеруват и да правят някакви "попари" или да готвят с остатъци от хляб. Храната за затворнически лагери не е актуална днес.

57

@ до 63

преди 4 години

До АнонименА какво се прави бре? Това е търговска фирма и ПРОДАВА стока, а не я подарява. Това, което е брак е нормално да се унищожава. Не трябва обаче да се хвърля в кофите. Само създават предпоставки да се събират клошари, а това не е добре за никой в квартала!

56

Анонимен

преди 4 години

Храна не се изхвърля! Хората гладуват, срамота е!

55

Анонимен

преди 4 години

Нещо не мога да разбера!? Кога е Недопустимо, преди или след като хората разберат.......

54

пепи

преди 4 години

Ако не знаете - 50 процента от плод и зеленчука се хвърля в магазините.

53

Koly kucia

преди 4 години

Затворете го тоя.Вие що го държите в бранша.Подиграва се с хляба.Пак ще го направи

52

Анонимен

преди 4 години

До СкарлетХляба се реже, суши и прави на сухар преди да плесеняса. И никой не се отравя. Измислени драматизации.

51

Иван Пешев

преди 4 години

Споко Ковачки ще го рециклира и ще ви го продаде за ток !

50

Анонимен

преди 4 години

До MockingbirdАко живееш на село, можеш да нахраниш животните със стар хляб, но да изпадаме в такива мизерии, да рециклирам стар хляб, няма да стане.

49

Анонимен

преди 4 години

До MockingbirdДа, ама зависи от хляба. Хляба на баба ти, като остарее се втвърдява.Купешкия хляб и едновремешния и сегашния мухлясват след 3 дена.Та едно време със стария и твърд домашен хляб можеха да се правят разни неща. използваше се за попара, готвеше се с него, та дори като го намажеш с вода и го запечеш наново, омекваше.

48

Скарлет

преди 4 години

Никой не хвърля топъл и вкусен хляб!!! Като престой и плесеняса и не става эа ядене какво да го правим да се натровиме ли!!! Тюфлеци от това ще правите хед нюэ!!!

47

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Ами у дома рециклирам стар хляб, като правя от него галета, крутони, сухари. В хлебарницата не знам точно какво пердлагат, но е възможно да продават галета.

46

Анонимен

преди 4 години

Лицемерите които пишат по-долу съм сигурен че като видят просяк се извъртат с отращение и го подминават гледайки го с гадост.Сега някой друг лицемер ще се присети че е Коледа и изпълнен с гордост най много да дари с смс едни 5лв за някоя кауза.Ако искате да помогнете - помогнете с дарение, с храна, с труд! Лаенето из нета не е помощ за никого!!!