8

Анонимен

преди 4 години

Брех какъв поп.

7

Анонимен

преди 4 години

Това сериозно ли не е било част от духовните практики? Хм.... Трябва да си поговоря с местния поп, ама след като се обадя на милицията.

6

Петров

преди 4 години

Как така са били принудени? Не можеше ли просто да си тръгнат при поканата за мастубиране?

5

Дон Педросиньон

преди 4 години

Какво ти изнасилване, това си е било масаж за настройване на чакрите. На сеансите им е било харно, ама журналистите развалят купона и се появяват куп изнасилени. Сещам се за един филм, един такъв тарикат ги "лекуваше" сред природата и караше да се "бройкат" заедно с него, та, съпругът на едната ги проследи и хвана по време на "сеанс" и тръгна да вдига скандал. Онзи невъзмутимо и компетентно му обясни, че жените правят мануална терапия, а той самият си масажира вътрещностите. Голем майтап.

4

Анонимен

преди 4 години

Тези "лечители" ги знаем! Жените са се разминали с едно удоволствие повече. Това е пряка намеса в било-енергийното поле на хората. Има множество доказани смъртни случаи в следствие на подобни шарлатани.

3

Анонимен

преди 4 години

"Доколкото чета в Интернет, така е и с Лама Оле Нидал, основател на сектата Диамантен път на будизма в Европа."A прочете ли, че на млади години е лежал по затворите в Дания и е бил един от най-крупните наркоразпространители и търговец на оръжие?

2

Анонимен

преди 4 години

Доколкото чета в Интернет, така е и с Лама Оле Нидал, основател на сектата Диамантен път на будизма в Европа. В България това е най-разпространената будистка секта, дето хората (будали будисти и тем подобни глави слънчасали) си дават солидни суми пари с които този човек живее царски.

1

Анонимен

преди 4 години

Сега Жоао ще го лекуват другите в пандиза по неговият метод.