26

Тома Питанката

преди 4 години

Твърде скоро след като каза че САЩ се стремят кън абсолютно световно господство на всяка ценна и .... му стана лошо. Така ти прилошава , като започнеш да издаваш тайните планове на господарите си без да са ти дали разрешение за това . Не че те не се знаят от всички, ама никой не смее да ги разгласява по медиите ..... щото следващата си умнотия ще я казваш на свети Петър .

25

Гост+

преди 4 години

Не мога да го съдя, защото навремето го боготворях и се молех да разруши "Системата"....И той го направи. Сега, след като познавам западното лицемерие и демагогия, съжалявам. Като се замисля обаче, не Горбачов и Перестойката ликвидираха Системата. Социализмът беше "смъртоносно" ранен от Сталинизма - така и не успя да се излекува. Смятам, че тези които живяха в двете епохи и се справяха са щастливци, въпреки трудностите. Истинска Фиеста............

24

Анонимен

преди 4 години

Колко ли пари са му дали краварите????Това вече не е важно.Днес Путин е на власт и той решава какво ще става.

23

преди тоЯ беше!

преди 4 години

ВЪЗПИТАНИЕ !А след неговите ............яАНАРХИЯ !!!!!!!!ТО СЕ ВИЖДА ВСЕКИ ДЕН

22

Анонимен

преди 4 години

Преди Горбачов атеизма беше държавната религия. Ама така като гледам тия които боготворят времето преди Горбачов в коментарите все за господ, дявол, рай, ад и други "не-марксистки" идеологии говорят. Баси въздуха под налягане сте. Винаги бяхте, винаги ще бъдете. Най-смешното е, че тия дето на времето не ставаха за партията и самата тя не ги прие до ден днешен я следват и хвалят.

21

Анонимен

преди 4 години

Преди Горбачов всичко беше мирно и свободно....МИРНО! Свободно! ХОДОМ МАРШ!

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Колко поколения, ? Тоя съюз изцеди една Велика империя и за това просъществува... малко повече от половин век и рухна.

19

Анонимен

преди 4 години

До 22. Май самият ти си " нУ харашо"!-:)

18

Анонимен

преди 4 години

За мен перестройката беше ок. Работата в Германия също ок. Вече 22г. Ну хорошо.

17

Анонимен

преди 4 години

Белязания.Обърка цял свят.Наруши равновесието като възникнахамного военни конфликти и загинаха много невинни хора.Югославия,Ирак, Либия, Сирия.Агент на САЩ.Ще дойде време когато много неща ще излизат на яве и ще шокират света за тази личност.

16

МНЕНИЕ

преди 4 години

Този е Най-Неуспешния Президент на Русия - България е създадена с Кръв , а на Турия я Продадоме за Пари . Мащабите са по- малки за България .

15

Анонимен

преди 4 години

Много интересно. В коментарите някакви вонящи ***, които са безбожници-атеисти се опитват да боравят с духовни понятия. Другари, вашите души отдавна са отишли в клозета, където им е мястото. Горбачов не го мислете, вие с него не можете да се мерите-вие сте плъхове, а той човек. ПП: За вас няма да има Коледа и правилно!

14

българин

преди 4 години

До 14.. По същият начин.С бегом марш бих те пратил и аз към Америка " Американофил!-:)

13

Анонимен

преди 4 години

Направи много добрини, затова и доживя до тази преклонна възраст. Дано се оправи, той е легенда.

12

Анонимен

преди 4 години

Значи има провидение,за най големияпредател в света.Ако отиде в ада ще затрие и него,според много руснаци.Не случайно много руснаци му разлепват от много години некролози приживе .Путин ще има да му оправя бъркотиятаоще много години.

11

иванов

преди 4 години

Тя ,главата не беше добре преди

10

11

преди 4 години

Това куче още ли не е пукнало ! Погреба надеждите на трудовите хора за малко по-добър живот !

9

българин

преди 4 години

Тоя трябваше да тръгне към отвъдното още с Лариса съпругата му когато си тръгна от този свят! Такава " попара" надроби после чеееее.

8

Патриот

преди 4 години

Дяволът дълго и страшно ще измъчва този предател, преди Архангел Михаил да му изтръгне мpъcната душа и да я хвърли в най-дълбокия кръг на ада.

7

Анонимен

преди 4 години

До 2. Не може само "Америка" да " хвалят"!-:)