6

Анонимен

преди 4 години

Явно евреите са му обещали Оскар, но нещо се е объркало или немците не са били според тях достатъчно унизени.Незнам защо си мислят, че всеки който унизи немците трябва да получи награда

5

Faro

преди 4 години

Всеки следващ филм на Тарантино става все по *** и безмислен.заприличава на турски сериал.

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1Не съм толкова голям киноман, но вярвам в написаното от теб. То ме наведе на съвсем други факти. Проверени!На американско - индийски авиационни учения, проведени в ТХ, янките са с F-16 и F-15, а индусите - със Су-30 МКИ. Резултат 11:1 за индусите! Подобен е резултатът срещу RAF Eurofighter Typhoon. Индийците са със същия Су-30 Модернизованный Коммерсиальний Индийский.

3

До 1 и 2

преди 4 години

Думата която ползваме в разговор е *** ,но специално във филма е умишлено копИлета / bastErds/ а не bastArds-***.Винаги питайте,проверявайте,интересувайте се дечурлига-многознайници.

2

До 2

преди 4 години

Филмът оригинално се казва Inglourious Basterds и е с умишлена правописна грешка, съответно при превода това е запазено съвсем умишлено.

1

Анонимен

преди 4 години

Филмът е експлоатира доста глупава тема.Няма как да спечели Оскар все пак хората са се нагледали на интерпретации на "лошите бели германци" и "добрите африканци,американци,руснаци,англичани и тн" Все едно Джордж Лукас да се надява на Оскар с комедийното филмче- "ред Тейлс" където дузина чернокожи момчета громи купища първокласни германски асове при тва черните са на селскостопански самолети а германците на реактивни изтребители... Реалноста е била обратното 1 към 8 в полза на германците.