14

Амстердам

преди 4 години

Ако в Бг се хвалят полицаите, че са хванали голяма пратка от 1 кг, тук всеки ден се пише за хванати от 400кг нагоре

13

До 3

преди 4 години

Първо:Живея в Амстердам и почти непознавам човек който да не употребява наркотици, дори някои хора го правят с родителите си, страшно либерални са към тези вещества, но имат културата да я използват както трябва, навън няма да срещнеш клошари или агресивни хораВторо: Пристанището в Ротердам е най голямото в Европа, нещо, което го знае всеки, но за да затегнат контрола означава, че ще забавят разтоварването на всички кораби, което ще донесе адски загуби на големи компании и съответно на държават

12

Анонимен

преди 4 години

otdavna

11

Анонимен

преди 4 години

някой вярва ли още на бг новините

10

българин

преди 4 години

Това шега ли е? Холандия от години е " меката" на легализираното използване на дрога! И да се напомня и казва пак нещо отдавна известно.Си е чиста загуба на време да се чете изобщо! Дайте друга " тема"!-:)

9

ПроСоТо

преди 4 години

бре!..Та Холландия си е европейския център на дрогата,разпуснатостта,прституцията и пдалите..."Америка ли откривате?"..............до "6"..:-точен изстрел!

8

Анонимен

преди 4 години

че тя кога изпадна от 1-во място, че не съм разбрал ?

7

Стара статия

преди 4 години

А и нова да беше - както е казъл българският мъдър народ: "Най ми дреме на у`я, дека сръбско не е на море".Та и на мен малко ми дреме за Холандия. А и защо си позволявате да я пишете Холандия? Тя е вече Нидерландия, че Холандия добила лош имидж покрай тревата.Вие жив холандец виждали ли сте? Аз съм виждал. Плащал съм му хотела, вечерите(обилни) и престоя в България. После ние като му отидохме на гости и поръчахме втора бутилка вино на масата в ресторанта - човекът щеше да получи удар!Бягай

6

Анонимен

преди 4 години

Тука е пустош. Нема ора.

5

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО няма статия за "Голщмото изнасяне" и прУвинциалиститИ ?!?!?ЗАЩО бе??

4

фатмака

преди 4 години

.....Героите от подземния свят изплуват на повърхността.....В България същите герои ни управляват вече над 30 години!!!!

3

Анонимен

преди 4 години

В Ротердам е 3то по големина пристанище в света,холандците там трябва затегнат контрола,но ,ако го направят ,ще се намали товаропотока и няма да е 3тото по големина пристанище в света.Всичко е до парите!

2

Анонимен

преди 4 години

Мека се пише с голяма буква,къде сте учили литература?

1

Анонимен

преди 4 години

Холандия е пълна с поляци.