19

Хан Тервел

преди 4 години

Лептата на това дете тежи повече от всичко, защото е дало не от излишъка, а от недоимъка си!

18

Анонимен

преди 4 години

Хубаво е, че са им помогнали но.............................Защо здрави,прави и корави хора не се хванат да работят и са изоставили така къщата си ?Трябва да ги хванат за ушите и да ги замъкнат да бачкат,иначе до месец два ще е същото.

17

ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА

преди 4 години

""След 8 г. тъмнина: Бедно семейство с ток и топлина""Това повод за гордост ли е?Или при неолибералната демокрация е така,едни се къпят в лукс и богатство ,а други тънат в тъмна мизерия.

16

Анонимен

преди 4 години

Пожелавам и на останлите бедни семейства да им се случи щастие и късмет!

15

ти да видиш

преди 4 години

е как бе, нали дпс _то се грижат за свойте хора?!

14

преди 4 години

Този е идеален за онези от закрила на детето. Ще му лапнат децата като стой да гледай.

13

Анонимен

преди 4 години

Аз пък от 20 години си светя с газена лампа. Топля се на дърва. Къпя се с вода подгрята в железен леген. Вода наливам от изворче. Храната ми е това което си посадя. Върнах се във времената на прадядовците. В цивилизацията вече нее за нормални хора тя е за такива които мразят себе си и околните.

12

УМЕН

преди 4 години

Никога не бих помогнал на същества които мразят родината си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 4 години

Още два мандата тиквокрация и всички ще сте така.

10

Teo

преди 4 години

Нека по-често да има подобни новини.Погледнете хората на снимката.Щастливи са ... Нека бъдем хора ... лесно е, въпреки неприятните новини, които ни заливат от мейнстрийма. Добре са възпитали и малкото сирийско момче ... там е разковничето - възпитание и обучение.Човек,прочел Клетниците или Четиримата танкисти и кучето няма да иска да тръгне на война,човек прочел Малкият Принц няма как да посегне на друг.Но ако цял ден си биеш главата в стената, и слушайки какво говорят ходжите без знание ... не!

9

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Затова питам КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА в този случай ?Защо тези хора са оставени да бедстват в момент, когато голяма част от *** у нас взимат всевъзмъжни помощи без дори да имат нужда от тях ?

8

Анонимен

преди 4 години

Злобари никога няма да се оправите,ама това е единствено по ваша вина.

7

До филанкиши

преди 4 години

Хората се обединяват по някакъв принцип и общи интереси. Момчето е намерило оправдание за действията си, а на българската държава не ѝ е запукало 8 години за това семейство и все още не ѝ пука.

6

филанкиши

преди 4 години

От нашата религия е на бедните да помагам. Дадох на Муса. И пак ще събирам", казва малкият Фирас. АКО БЕШЕ ОТ ДРУГА - ДА ГО ДУХА!

5

панчо

преди 4 години

по този край в тези изолирани села избора на хората какво колко и къде да работят не е особенно голям принудени са да живеят скромно за разлика от други места с далеч по големи възможностичестито на семейството

4

бай ганю

преди 4 години

евалла на малкия Фирасдетето знае какво е да се живее в нищета човещината на детето не е свързано с религия има много от същата религия които карат лъскави возила позират със скъпи вещи но човещината им е в огромна липса

3

бай Спиро

преди 4 години

Горкото семейство живее в немотия. Но, за това не е виновен Тодор Живков...Иван Костов...или Бойко Борисов. Даваха репортаж по ТВ. Двора на нещото наречено тяхна къща прилича на бунище. Да не си чистиш собствените отпадъци е признак на патологичен мързел. Бас хващам, че няма да мине много време от иначе благородната акция и те пак ще затънат в мизерия. И не защото съдбата ги е орисала с лош късмет, а защото не желаят да се трудят под каквато и да е форма.

2

ИСТИНАТА !

преди 4 години

БЕДНА СТРАНА-- - - БЕДЕН НАРОД!

1

Анонимен

преди 4 години

За ромите има, но за турците няма безплатно. ДПС/ГЕРБ са на власт, затова е така.