23

Do 22

преди 4 години

Не обиждай. Анализирай фактите. И до ден днешен светът се командва от англосаксите, а Германия е окупирана територия. Франция е слаба икономика. Едиствено надеждата светът да се измъкне от новия световен ред са Русия и Китай.

22

за Великобритания

преди 4 години

Ох.................да се махат тия англичани от ЕС.................никой не ги иска там!!!!Великобритания...............вън от ЕС!!!!!!!!!!!ЕС се командва от Германия и Франция!Кога ще го разберете, селяни прости????

21

Mockingbird

преди 4 години

с турската ви, неграмотна по всички точки цензура е свършено! макар и платена с парите на данъкоплатеца, избирал сам ек.. :-)))

20

Mockingbird

преди 4 години

*** цензурата и на сега, както и на ек винаги е била слаба във водите на изкуствата, защото винаги е била зависима от някого или нещо... и ние винаги можем да я потопим с един изстрел, стига да не бе цензурата на сорос и педофилната мафия на нпо-зелените, които си умират за дечица, както църквата на попето... :-))

19

Mockingbird

преди 4 години

и това "нищо и половина" кой ще го доплаща в бюджета на ек за да имат пари комисарите на неолиберал-третополовата-*** диктатура да продължи да плаща на цензурата в ес медиите? от нас, данъкоплатците. и на кои стоки ще набъбнете цените, без да забележим, че ни крадете за да ни цензурирате? въпрос е!!!

18

Mockingbird

преди 4 години

на нас ни е интересно да знаем, как днес-а се допитва до читателите си, честно, при тая масова, третополова, гей-прайдна цензура?ако брекзита е нищо и половина, за цензурата платена от ек с пари на данъкоплатците по ес форумите, то кое е нещо и половина? статиите на дойче дтееб-веле?

17

Дядо Мраз

преди 4 години

До 18) Останалото е за клетата ти майчица! Няма да гладува женицата по празниците я...

16

Нищо ново няма тук.

преди 4 години

Великобритания, САЩ, Канада, Австралия и всичките им колонии са и функционират като една държава и гонят едни и същи интереси. А коя друга държава ги ръководи тях - който знае - знае. Който не се сеща - не му и трябва.;-)

15

Анонимен

преди 4 години

Като е нищо и половина, защо либерастите пикаят газ от яд?

14

Цвета тъпото

преди 4 години

Пише с Д накрая!

13

Анонимен

преди 4 години

Брекзит се пишело с Д - БрекзиД, поне така каза дъртата Караянчева, същата, дето обясняваше как Пекин се намирал във Виетнам... и тая неграмотница е председател на народното събрание.Вие си правете сметка колко *** премиер имаме и колко са прости гербаджиите по места.

12

интернет

преди 4 години

Teзи САЩ и ЕС занимават цял свят с техните проблеми,другите подскачат около тях.Браво на Русия върви напред и не се занимава с техните смехорий.-Крим си има метро .Така трябва само победа и напред.Този Брекзит се говори денонощно?

11

Давиготуря

преди 4 години

на журналистите.

10

Анонимен

преди 4 години

къпете се по-често

9

пълни глупости

преди 4 години

Какъв Брекзит бе, събитие номер 1 на годината БЕЗСПОРНО и несъмнено беше, че на Бойко Борисов му връчиха 10-ти дан по ТикВонДо в Южна Корея, след като се поклони и счупи дъска.

8

БрекСит Завинаги

преди 4 години

Нищото и Половина във Факти:1. 17 500 000 души глусаваха за БрекСит, което е най-големият вот в цялата история на Острова2. Консерваторите спечелих последните избори с най-голямото мнозинство от над 30 години насам, т.е. от падането на Берлинската Стена - хора които не са гласували за тях никога през живота си гласуваха за да БрекСит се случи3. Опозицията отбеляза най-голямата си загуба от близо 50 годинии т.н. и т.н. ако това е Нищо и Половина... може да е само за Брюкселски Апаратчик!!

7

Анонимен

преди 4 години

Къде е свободата на словото...

6

Sichtpunkt

преди 4 години

Дъвкана много пъти тема!.....но около Brexit има толкова много неизвестни, че по-скоро пингвина да почне да лети.....

5

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

нищо и половина ли?! ох, Комунистите в Брюксел ще разберат през 2020, особено след 3-ти Ноември 2020 като и Тръмп спечели категорично 2-ри мандат. Вие за какво мислите плъховете като Дрюнкер, ИзТреПерКел и т.н. се разбягаха и набутаха Мишки-Калинки като Марая Гейбриъл и Баронеса Урсула, да понесат удара и да свършат у Затвора за предателството на цял Континент, т.е. пионки, които да понесат цялата отговорност. Абе, изобщо, ако свършат живи в Затвора,ще е успех,след като Франция тотално доизбухе!

4

До Кокошка

преди 4 години

И аз така научих от една наша видна дама на народна издръжка, че е правилно да се брекзиД.