9

Анонимен

преди 4 години

Джонсън е бил най-бедният американски президент. Също така е бил и необразован. През цялото си управление не е направил почти нищо знаково освен това, че е бил импийчнат от републиканците и е купил Аляска за 7,2 милиона.---Как да не е направил нищо,та той взема от руснаците Аляска заедно със златната мина и находище на злато,това малко ли е?А Никсън се е провалил заради войната във Виетнам,която всъщност не е дори американска,нито в полза на американците,а е поискана от французите.

8

Анонимен е тъпак

преди 4 години

Тоест зомбиран путинофил.Да заминава за руската ***,където да ближе *** на Пьотр Толстой.Който открито се закани че ще ни изкупят като стадо.

7

бай ганю

преди 4 години

кога подобно нещо би било допуснато да се случило на изток?на изток един отгоре хвърля котвата и ако някой изроптае срещу лошото му управление бива посмачквана при нас ..? ние си мечтаем за онова на запад но всъщност се придържаме към навиците си от онова на изток

6

Анонимен

преди 4 години

Клинтън е достатъчно голяв престъпник, пък те го импичнаха за някаква си сви=ркa. Смех!

5

Анонимен

преди 4 години

Тръмп ще смачка либерастите колкото и да се напъват. Републиканците да търсят достоен негов заместик, иначе САЩ пропада жестока след Тръмп.п

4

Патриот

преди 4 години

демократите ще предизвикат конфликт с Русия и нова гражданска война в САЩ!Само и само да се облажат това са пълни психопати!

3

Патриот

преди 4 години

Активно мероприятие на дъбоката държава и цялата корумпиорана *** на демократите срещу Тръм!Забележете какво беше едно от основанията на за импийчмънт ,че Тръмп искал да спре "военна помощ" за Украйна ,тоест не иска да има война с Русия и кръвопролития!Но Военната мафия и сенатори на хранилка на военно индустриалния комплекс не искат да го позволят!Тези хора са *** искат да има смърт и разруха!Те са истинските предатели и престъпници те трябва да увиснат на въжето!Това е нереално!

2

прав си

преди 4 години

До Анонимен 1Една трета от САЩ се храни от ВПК!Без война тия са пътници!Язък за Тръмп,първия свестен президент на тая ***!

1

Анонимен

преди 4 години

Са цялата работа е че им трябва война и затва направиха постановка срещу Тръмп.Чудя се кого ще ударят гнусните рептили -Северна Корея или Иран?