52

>>>

преди 16 години

стига бе днес бг не е BBC I CNN за да прават интервюта с Клинтън и Буш. само по думите "Какво слушаш?Хип-хоп и R'n'B. Само хората от старата школа.и после"А слушаш ли българска музика?Да. Слушам само чалга" показва че тоя *** си няма и понятие от музика. колкото до тва че ходи по чалга клубове то е ясно защо ходи каде на друго място освен в България ще намери толкова евтини и хубави жени. съшия е случая и с Еромоигбе които жече е минал сигърно половината студентски град

51

преди 16 години

Сещам се 50, точната дума е смях :-)Но нищо няма да промени качеството на интервюто. Нали така :-)Другия път се постарайте повече за да няма смях!Айде със здраве!

50

преди 16 години

38-ти такова,64-ти онакова,а 109-ти нали се сещаш-хахахахах,*** ти смеха.

49

преди 16 години

Между другото Вели, Music Idol &Co са най-големите робовладелци. От там излизаш с един договор според който примерно нямаш право да носиш маратонки защото си вредиш на имиджа да не говорим да те оставят да твориш сама в близките 10-15 години (докато трае договора) ... то дотогава си остаряла ... забрави. Представяш си нещата много просто май.

48

преди 16 години

47, както казах не съм музикант, но много добре знам какви са проблемите там защото съм работил в звукозаписно студио в Германия познавам продуцентите и имам роднина музикант там и донякъде (бегло) ги описах. Музикантите буквално ги заробват а ако не искат си остават в калта без значение колко са талантливи. Не е важно дали е хубава музиката и текста а дали са популярни и дали ще донесат жадуваното богатство на инвеститорите. Крадат им текстовете и идеите. От първа ръка знам че тук е много по зле особено с авторското право. Има организации за защита които в крайна сметка събират вноски но нищо не вършат. Това че си ми дала един пример нищо не променя защото не е показателно по никакъв начин и не знаеш какво е станало зад кулисите. В България чиста игра няма. Въпросния прехвален е изпрал пари в звукозаписно студио и има милионите сам да си е продуцент. И 'аз съм сънчо' да изпее и да го запише на CD ще му ръкопляскат до припадък. Нито съм комплексар, нито завиждам, нито съм в бизнеса, казах ти вече - просто ми е болно като гледам как съмнително богати и бездарни келеменца обират овациите на глупците а истинските хора на изкуството биват стъпквани. Бил велик но дошъл да 'прави' музика в БГ. Добре щом е добър да ходи на световната сцена да се пробва а не в забравената България където и едноокия е цар. Хип-хоп и R'n'B му бил стила но иначе не слушал такава музика а чалгата му била любима .... то само това е показателно!

47

Вели

преди 16 години

39,40, моля ти се не говори глупости. Чист и *** пример ти дадох с Невена Цонева. И мн съжалявам, но нейния баща не е министър, не пере пари и не и купи звукозаписно студио .... Не мисля че има какво повече да кажа. А и, съгласи се с мен, че въобще не е твоя работа от къде човекът си взима парите, какво прави баща му в Нигерия и как разбира за таланта си. Явно според теб твоята задаче е не да оцениш таланта и способностите му, а да създадеш поредния спор. Явно мислиш, че по този начин ставаш по-значим и полезен на обществото..... Дори и скрит зад мижитурния nickname Анонимен ........ Поне за едно си истински достоен - СЪЖАЛЕНИЕ. Комплексар !

46

преди 16 години

Аз съм учил за водолаз но днес седнах пред един компютър и в един момент осъзнах че мога да програмирам! Просто ей така от вътре ми дойде. Разбрах че на остров Тамбукту има един правец 82 и отивам да кажа на татко да ми купи в брой една софтуерна фирма там че явно много ме влече и ще правя кариера. Пък и разбрах че имало готини туземки там. А за програмата се ще намеря някой туземец да помогне.

45

jjj

преди 16 години

Този, който му помогна е Тодор Личев, а не Ричев...пак сме писали статията набързо...

44

преди 16 години

Учил за счетоводител човека но както си лентяйствал и изведнъж му се стоварили един огромен талант и музикални познания (които иначе трябва да се учат години) на главата. И започнал изведнъж (от раз) да пее. Звукозаписното студио (за което са нужни милиони!) по принцип не върши кой знае каква работа ... особено на некадърниците, но пък чрез него лесно се заробват талантливи хора, които се опитват да пробият и идеите им понякога все пак вършат работа.

43

преди 16 години

Какво ли си е намислил някой, който отива в една страна с мръсните пари на татко, за която единственото (!) което знае, е че има бедност, корупция и готини жени? Да прави музикална кариера? Стига бе! Отивам да паса!

42

преди 16 години

'Клипът също е израз на всички неща, които се опитвам да кажа с албума и чрез музиката.'Не стана ясно какво иска да каже но да речем има нещо за казване.'И една вечер си седях в клуба на мой приятел с камерата, видях някакви местни момичета от "Младост" (столичния квартал- б.а.) как танцуват и взех спонтанно решение да включа тях в клипа.'T.e. тоест техния танц е нямал нищо общо с музиката му но понеже той сам не е способен да направи нещо креативно е решил да използва таланта на другите.'Слушам информативно, понякога ходя по клубове с черна музика, но най-често ходя в чалга клубове.'но иначе хип-хоп и R'n'B .... no comment!'Е, знаех за готините жени от приятеля ми, ха-ха.'A, ето и една от двете основни причини да се запътим към БГ. Другата е лесното изпиране на парите на татко.'Имахме студия, можеше да се използва страхотна база за музика, обаче на мен хич не ми беше до това. ..... учех като луд с идеята да стана счетоводител.'Имал исловия но музиката явно не го влече. За да те влече трябва и талант.'Обаче когато завърших, изведнъж се оказа, че имам адски много време. И започнах да слушам музика.'Имал време защо ли?! И така изведнъж музиката го завлякла и станал музикант. То и аз учих теория на вероятностите ще стана метеоролог. Кво пък. Мога!

41

преди 16 години

И според теб въпросния е успял щото е упорит и решителен :-)) може би и талантлив .......... ааа, добрееее!

40

преди 16 години

38, братовчедка ми се занимава с музика /пее/ и затова не ми обяснявай как става и какво е нужно. Ако нямаш собствени средства /доста/ не става без да излижеш *** (или нещо друго) на някой паралия а и договорите се правят на принципа ... здравей робе, в следващите 10 години си мой и ще пееш каквото господаря каже. Много добре знам как става и каква инвестиция е нужна. Имам и познати в Германия със звукозаписно студио така че не ми обяснявай!

39

преди 16 години

38, човека няма вина за това че баща му е крал и прал пари ... вярно е. Не, не му завиждам никак даже. Както казах не критикувам него а журналистката ... за какво ... то се вижда (чете). Аз лично не съм недоволен от собственото си развитие, не съдя никого и не завиждам просто ми е болно като гледам как лижеме задниците на *** и Пульо. И не си права за НАТФИЗ и за българските таланти по принцип. Страшно много хора в БГ дават фира поради липса на интерес към нещо истинско и липса на хора с желание да се инвестира в нещо истинско. И не само от НАТФИЗ. Интереса е главно към чалга и разни псевдо хоп-хоп-таскок, R'n'B и каквото псевдо му хрумне там още щото няма ориентация и идея какво точно може и му харесва. Важното е да става калабалък. И м/у другото никой музикант не идва в БГ да прави тук кариера а отива в Америка. Но този ще получи от там един патък 45 номер в ***. Тук преуспява щото е изпрал парите на татко и си е купил студийце ... продуцент ... той не може да върже две смислени изречения ... продуцент ... какво да ти кажа щом те кефи ...

38

Вели

преди 16 години

32 - не казвам, че в България нямаме таланти - напротив. Но успяват само тези, които искат, които са упорити и решителни. Невена Цонева е жив пример за това. Ето защо на твоите любимци от НАТФИЗ никога няма да им вземат интервю. Съжалявам.33 - Прочетох статията. В противен случай не бих правила коментари.34 - с тия предубеждения и слагане на хората под общ знаменател до никъде няма да стигнеш.35,36,37 - не завиждайте на човека. Не мисля, че той има вина за преуспяването на баща си. Защото съм сигурна, че ако вашите татковци бяха министри, вие, лигльовци, нямаше да си мръднете и малкия пръст за нищо, а само щяхте да ги доите. За всички - не завиждайте на успелите, така няма да станете по-велики, нито пък по-щастливи. По-скоро си погледнете собственото дередже и тогава смейте да съдите останалите ....

37

преди 16 години

30, реторичен въпрос за теб (по умничкия): как биха се представили от НАТФИЗ, според теб, ако татковците им закупят така по едно звукозаписно студийце и им мушнат някое друго изпрано милионче за джобни разходи? И дали ще им пука на жилетката дали някой иска да им вземе интервю?

36

преди 16 години

Е се някъде е трябвало да изпере парите на татко си. Що не в България? Корупция, курвета, бедни хорица да му лижат черния *** .. чак се е прославил човека

35

преди 16 години

Лесно да си велик когато татко ти купи звукозаписно студио в бедна страна като България. Що не се пробва в истинска конкурентна среда.

34

-

преди 16 години

Тоя не е за интервю...Да се провери от прокуратурата за кражба на ток, пласиране на дрога и проституция, тъй като всеки средностатистически *** (без клошарите) се занимава точно с това...А снимката пред микрофона не те прави музикант - за справка Кондьо (Сливенски аналог на тоя)

33

преди 16 години

31, престани да празнодумничиш и просто прочети интервюто! Там се вижда че човека си няма и на идея кой е и за какво се бори. Не какзва нищо смислено а само безсмислени локуми колкото да каже нещо. Няма и помен от талант или някаква идея! Празна глава!