169

Българин, учил в БГ

преди 4 години

Браво на Линчето Хотнишка, само не спомена мама и тати колко кила мангизи са вложили в нея, за да я изучат и докъде е стигнала - до учителка по английски език.... Ами то и всеки учител по английски език, завършил в изстрадала България може да го върши не по зле от английската другарка....Чудя се обаче, защо като сме толкова затъпели, защо български ученици печелят световни олимпиади по математика, химия и физика..... Май проблема не е къде си учил, а как .......

168

Uma Paloma Blanca

преди 4 години

Жабата като видяла, че подковават коня и тя вдигнала крак. Умувайте ***. Живота ,си тече, докато вий умувате кое как кога от къде. И пак ще сте на същия хал, защото не ви идва отвътре, нямате усет. Квото и да копирате автоматично, пак няма дави се получи. Времето го е доказало.

167

Анонимен

преди 4 години

"Фактът, че едва през 2016 г. се регламентира домашното образование" Не, стана по зле! Защото чиновниците решиха, че няма нужда да подобряват програмите, и започнаха да изхвърлят деца с наказание изключване, мотивирайки: не се справяш с НАШАТА програма - мини на самостоятелна форма (което е домашно образвание според тях). Нещата са кошмарни с това побългарено нововъведение.

166

Анонимен

преди 4 години

Време е патриотарите да спрат да се бъркат в образованието и най- вече "долу ръцете" от историята!Време е в училище да спрат да се назначават хора по партийна принадлежност- Калинки.

165

Да допълня...

преди 4 години

До НЕГРАМОТНИ 149 Журналистите са неграмотни , ти говориш за ученици.

164

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 181Всички българи завършили колежи в Англия са BTEC диплома .. Това е за слабо умници , шизофреници.. Звучи като ПИТЕК.......Не са всичките, а почти всичките българи в България са супер лайнаристи!

163

майна

преди 4 години

Като знам как станах инженер, ме е страх да ида на доктор.

162

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 175Никой не купува диплома за да работи като програмист , математик или хирург........разгеле по математика и програмиране не става ама при някои "хирурзи" има купени изпити. А колко са математиците в България? А българските програмисти са с голями претенции че са нещо велико ама се доказа че са само газирана вода в сравнение с индийците, руснаците и китайците. За американци няма да споненавам защото почти всичко тръгва от там!

161

Анонимен

преди 4 години

До Майка на 10-класник 157Кариерното ориентиране трябва да започне преди 7 клас - това е проблемът........Ами глупости, трябва да почне още от утробата на майката или от семето на таткото!

160

Ганьовците

преди 4 години

Са с известни с това, че разбират от всичко. От дивана пред телевизора могат да обяснят черните дупки, икономиката , футбола, геополитиката, докато дават съвети по ядрена енергетика и локат домашна ракия със салатка. Естествено през това време от телевизора се лее яка чалга, която е основен стимул на мозъчната им мощ.

159

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 163.....има над 10хил. деца българи , осъкатени от Британската образователна система с дипломи които не им дават право да продължат в университет.......Имаш буби у главата!

158

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 164А не може ли да престанем да копираме западни модели,при положение,че преди '89 г.имахме една от най-добрите образователни системи........Не можем защото страдаме от национално тулупие и анти-акълие! Ако можехме досега щяхме да го докажем!

157

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 170Кембридж , Оксфорд , UCL , Медицинските университети в България - приемат само с A-Level. 100% истина.......На кой нормален човек му дреме за българските университети и с какво били приемали. Диплоните се купуват и "специалисти" се "печатат"!

156

Анонимен

преди 4 години

до 158 и 163 - недей да се пъниш и дезинформираш народа, различните университети в UK имат различни изисквания и балът се формира с т.н. кредити, някои взимат дори оценките от GCSC. Айде бегай сега обратно във факултето да си продължиш образованието

155

Анонимен

преди 4 години

Идеята на униформите (освен да покажат пренадлежността към определено училище) е по-богатите деца да не са облечени различно от по-бедните.

154

Uma Paloma Blanca

преди 4 години

Не ми стана ясно, защо е съвсем нормално според авторката да се връщат униформите. Утре в Англия ако почнат да ходят на училище по шорти например и тук ли трябва да го въведе, защото там е така?! Твърдо против унифицирането в одеждите. Ужас, младоста да мине в опаковката на униформата, заради болните фантазии на роботизирани лелки-чиновнички. Не, не, не Нахлузвайте Униформи на Бъдещето Ваше.

153

Анонимен

преди 4 години

Някои българи от България си въобразяват смехории! Каква образувателна система сме имали някога?! Отговорът е *** - почти никаква! Нямаме нито една българска марка автомобил, научно откритие/рационализация на българска територия или каквото и да било на ниво на англо-саксонската нация! Това което имаме в изобилие е маса овчари станали по партийна линия инженери, лекари, физици, химици и пр. На всичкото отгоре държавата ни е огледало на това което сме, демек едно силно изостанало общество!

152

Анонимен

преди 4 години

А не може ли да престанем да копираме западни модели,при положение,че преди '89 г.имахме една от най-добрите образователни системи.

151

Анонимен

преди 4 години

Преди два месеца имаше статии в медиите тук как една жена с тумор в мозъка бе спешно оперирана от неврохирурзите в Пирогов /др. Герганов/ щото живеела в Англия и там и определили преглед след 6 месеца... Не говорим за медицина и образование и ниво, а за човещинка, хуманизъм, не за политически нагъл джендеризъм и пропаганда, на която българите са първи жертви... За образованието- друг път...

150

Анонимен

преди 4 години

ХАХАХАХАХАХДали НИЕ да вземем ПРИПЕР ОТ АНГЛИЙСКАТА ОБРАЗУВАТЕЛНА СИСТЕМА???АНГЛИЯ КРАДЕ НАШАТА СИСТЕМА ЗА ТЯХ! ФАКТ!